Eda_1234 Hiç bulantı kusma yaşamadan gebeliği devam eden varmı kaçıncı haftadasınız 0 denecek kadar az belirti ile gebelik geçiren ?
Churcill Eda_1234 akşamları hafif bulantım olurdu bazen o da onun dışında bi belirtim yoktu. Hiç kusmadım bile görenler inanmıyodu 😂
Zlfnz Eda_1234 benimde hiç bulantım kusmam yoktu 12. Haftadan sonra sabah bulantım oluyordu ama asla yememi içmemi etkilemedi ☺️
aylin_23 Ben canim nazar etmiyim ama belirti falan yok ilk zamanlar sadece göğüs hassasiyeti vardi geçti bir süre sonra ve 12 haftalikken vajina kemiği ağrısı başladı 18 haftalığım o hala devam ediyor maalesef
Eda_1234 aylin_23 ay çok şükür nadir de olsa bunu duymak güzel belirti olmaması arada korkutuyor açıkçası yanlız olmadığımı bilmek güzel ☺️
Eda_1234 Ceren46 çok şükür biz daha 10 haftalığız bakalım o günlerede sağlıklı ve belirtisiz şekilde geliriz inşAllah 🥰
Eda_1234 Seguemka hep böyle devam etmesini dilerim aslında bu yaşadığımız çok büyük bi nimet ama korkuyorum hiç bi değişiklik olmayınca 🤷🏻♀️🥰
aylin_23 Eda_1234 valla ben hala korkuyorum ama şansımıza belirti yok ayda 1 kontrole gitmemiz lazım normalde ben korkudan 15 günde bir özele 15 günde bir devlete gidiyorum durumu nasıl diye hareketlerini hissetsem belki böyle yapmam
Elagl Bulantı yaşadım ama 1 defa kusabildim sadece herseyden tiksiniyordum ama ben normaldede kurabilen biri degilim
Eda_1234 Elagl doğrudur çok şükür bulantı dahi olmuyor bende eğer herşey yolundaysa bu büyük bi nimet gerçekten ☺️
Buseceylan Şuan 34+3 üm toplasan 1 kere midem bulanmıştır ilk zamanlar bdnde şaşırıyodum bende mi var bişey diye 🤣
ysmkr Eda_1234 36+4 en başından beri çok şükür hiç bulantı yaşamadım sadece son zamanlarda yürümem zorlaştı o kadar ☺️
fizikcianne Eda_1234 ayy Maşallah var mı böyle hamilelik geçiren. Lakin ben perişan oldum da 🤣 6. Haftada kusmalar bir başladı doğuma 2 hafta var hala kusuyorum. Doktorumun verdiği ilaçlarla ayaktayım. 9 ay kustum derlerdi inanmazdım işte o benim 🤣🤣