zeyno012 2 aydır mide yanmam var. 38 haftalığım. Doğum sonrası hemen geçecek mi kurtulacak mıyım çok merak ediyorummm
269522 zeyno012 ayyy o mide yanmalarııı 🥵 geçiyor canım ben de 36 da başlamıştı 38e kadar sürdü zaten 38+2 de doğum yaptım geçti tabi ki :) gavisconu kafama dikesim geliyordu Allah yardımcın olsun
2prenses_masal-oyku zeyno012 ben kurtulmuştum doğumdan sonra rahatlamıştım ne güzel 4 yıl sonra yine başladık aynı şeylere 😁 doğumdan sonra inşallah rahatlarsınız bende 30 dayım 9 veya 10 haftam kaldı miğdemden kurtulmak için 😂
zeyno012 269522 bende gavisconsuz yaşayamıyorum. O kadar özlediğim şey var ki yemek içmek için doğumda geçerse mis gibi valla sayılı günüm kaldı 😀
zeyno012 2prenses_masal-oyku Allah yardımcın olsun benimki gibi biraz az kaldı ☺️ kurtulmak çok güzel birşey valla rahata ermek istiyorum
Yigit_Yagiz_Moms zeyno012 ben ilk gebeliğimde de şimdikinde de çok çektim. Rennie tablet diğerlerine göre daha iyi geldi gaviscon bir işe yaramıyor. Ama merak etmeyin arkadaşların da dediği gibi doğurur doğurmaz geçiyor
zeyno012 Yigit_Yagiz_Moms banada tek iyi gelen şey gaviscon oldu hepsini denedim 2 kaşık içiyorum geçiyor ama sürekli şuruba bağlı yaşıyorum. Ne yesem sorun. Ama hemen kurtulacaksam ne mutlu
MrsMoms zeyno012 3. Aydan beri mide yanması çekiyorum uyuyamıyorum bile şuan 29+5 iz inşallah geçecek diye umut ediyorum 🥺
zeyno012 MrsMoms sizinki çok erken başlamış Allah yardımcınız olsun. Benimki 7. ayda başladı sonra bir 10 gün geçti ama son 1,5 aydır aralıksız