Karanfill 28 haftalık hamileyim. Çatlak olmaması için kantaron yağına başladım ama sürdükten sonra yikamam gerekiyor mu öylece kalsın mi?
aysenur30a Karanfill genelde sürülen yağlar kremler yıkanmaz. Özellikle cilde sürme amacımız zaten vücudun o yağı yada krem emmesi çekmesidir nemli kalmasıdır . Nem olmazsa zaten çatlama oluyor :) az sürün ama yıkamayın
Bimiyendis Bildiğim kadarıyla gerekmiyor, cildin hassas değilse ve kaşıntı yapmayacaksa zaten emiliyor
Aaa122 Gece yatmadan sürün zaten karnınız çeker onu eski atlet giyin sabah atleti değiştirirsiniz ama vücudunuzu yıkamayın yjkarsanız ne faydası olacak kibamyo zamanında yıkanıp akşam yine sürersiniz
Bimiyendis Karanfill burada mantık cildinizi nemli tutmak, neml yumşak cilt çatlak yapmıyor. O yüzden cildinize,yaşadığınız yerin nem dengesine göre değişir o. Sabah akşam süren de var günde1 süren de. Hindistancevizi yağı da kullanan var baya
Minnosunannesi_2 Karanfill ben ilk aylarda hergun bir kere kullandım dördüncü aydan sonra karnım çıkmaya başlayınca sabah akşam kullandim şimdi 25 haftalık hamileyim sekiz aylık gibi bir karnım var ama çatlama yaşamadım daha elhamdülillah yaşamamda insaAllah
KuzeyinAnnesi10 Karanfill vazelin sürünce şu tutulması lazım ama onun dışındakilere yapmana gerek yok bende Hindistan cevizi yağı kullanıyorum vücuduma şu tutmuyorum