Ilay-1 Arkadaşlar sırayla 10 -11 ve 12. Gün teslerimi attım 8. Günde hayalet çizgi vardı ama 9.gün yapmadım 9.gün silikleşip tekrar koyulaşmış olabilirmi çok heyecanlandım 🤩!
Hlimee Maşallah 🧿 var bence canım Bende bu testten yaptım sonradan silik çıktıydı ve gözle görünüyordu kamera da yok gibiydi Bir de kaset yaptım hemen çıkmıştı ikinci çizgi İnşa hayırlı haberlerini alırız Gözünüz Aydın olsun inşallah 🙏
Ilay-1 Hlimee kasette yaptım onda bu kadar net değil ama ondada silik çizgi var inşallah ya 2 yıldır istiyorum bitane kimyasal oldu mart ayında başkada hiç hamile kalmadım Bu ay ilk defa femara ve çatlatma iğnesi denedik inşallah olmuştur yine kimyasalmı diyede çok korkuyorum 🥲
Kubra003 Benimde böyle çıkmıştı gebeliğimin 2. Haftasında şimdi 11 haftalığız. Hiç aklında soru kalmasın hemen gidip kan ver sağlık ocağına ☺️
Ilay-1 İnşallah ya Rabbim isteyen , bebek diyince burnun direği sızlayan herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın . İnşallah vardır ya daha önce aynı hevesi yaşayıp 10 gün sonra kaybettiğim için korkuyorum