ilayda_2309 Kızlar bat bugün ama adet olacağım diye korkuyorum hiç bir belirtim de yok bana biraz moral verir misiniz
fizikcianne ilayda_2309 adet günün bugünse test yapsan kesin çıkar. Nasıl dayanıyorsun🤣 ben 1 hafta kala yapmıştım pozitif çıkmıştı testler 3-4 gün öncesini de gösteriyor
Seval0sevall ilayda_2309 olmaya bilir ben ilkinde hiç beliririm yoktu mige bulantım ve halsizlik oldu 1 buçuk ay sonra öyle öğrendim
ilayda_2309 Seval0sevall bende sadece sırt ağrısı ve bacak ağrısı var bide çok yorgunluk var da bilmiyorum eşimde diyor bu ayda yok baksana hiç bir belirtin yok diyor
ilayda_2309 Seval0sevall bunlar belirti mi canım yaa vallahi bilmiyorum ilk gebeliğim olacak hayırlısıyla olursa için içimi yiyor yine olmazsa diye çok korkuyorum 🥺
elvangnc Benmde bugun bir haftadr ilk hakilelgmdeki gibi aglaticak derece bel agrim oldu bugun yok sadece adet agrm var
ilayda_2309 fizikcianne bende her ay beklemeden yapıyordum ama hep negatif gördüğüm için korkuyorum canım bı de çatlatma iğnesi kullanmıştım
ilayda_2309 Burcu__0506 benim daha bugün hastalık günüm canım yapmayı istiyorum ama ya negatif çıkarsa diye korkuyorum