bet-gok12 34 haftalık hamileyim kapı süsü hediyelik ve çikolata yaptırdım ekstra neler yapabilirim abartı bişey istemiyorum masaya lohusa şerbeti düşünüyorum bir de
-meso- bet-gok12 ben Bi arakadışmda görmüştüm küçük şeffaf torbalara kurabiye yaptırmıştı kurdelayla bağlamışlar torbaları üzerinde de etiketleri vardı hoşgeldin bebeğim yazılı hoş olmuştu bende yapıcam öyle
atlasveannesi_ Bende aynı şeyleri düşündüm ama hediyeyi evde verecegım hastanede şimdi ben zaten kötü olcam çok da kişiyi almazlar diye evde verecegım hediyeliği sadece çikolata hastanede verilecek
tambirleydi Bek kimseyi hastanede istemiyorum diye hiç bişey yapmayı düşünmüyorum ama bi kapı süsü gerekebilir 😂 Ay cikolata dediniz de aklıma geldi, görümcem doğum yaptığında biz daha nisanlıydık mı yeni mi evliydik ne eşimle hastaneye yanına gitmiştik çikolata yaptırmıstı eşi de ondan bize bi tane bile ikram etmemişlerdi cok içime oturmuştu.
Mercimek6273 Ya ben de yaptırıcam instadan bakıyorum 100 lü çikolata 600 700 lira şaka gibi. Hediyelik şekerlerin adeti 50 lira. 50 tane yaptırmak lazım en kötü. 2500 eder bi isimli şeker bile ya
cokbilmismom Mercimek6273 bunları evde kendiniz çok rahat hazırlayabilirsiniz bence , hiç instagrmada yapanlara o kadar abartı fiyatlar vermeye gerek yok. Kilo ile badem şekeri alıp dünya kadar hediyelik çıkartırsınız. Etrafına bir tül saracaksınız matbaadan bir etiket bitti bunun pek bir maliyeti yok. Aynı şekilde çikolatayida normal bir yerden alıp üzerine bir etiket tamam çok vakit bile almaz. Ben bu şekilde kendim yapacağım Allah kısmet ederse 🥰
bet-gok12 Mercimek6273 ben yaptırdım o kadar vermedim ya 1 ay önce yaptırdım onca zam gelmemiştir yani
mirayandme https://mutluresim.com/images/2023/10/27/nkNZts.jpghttps://mutluresim.com/images/2023/10/30/n063Wz.jpg. Cuma pzarından şöyle bi kumaş alıp koku kesesi yaptım canım kendim içine bi avuç pamuk ve biraz lavanta serptim kendimce süsledim annemde kumaşları kese şeklinde dikti hediyelik dağıtmayı düşünüyorum
1ciftyesilgoz Ben 100 adet çikolata +30 adet magneti 500 tl yaptırdım . Kapı süsünü kendimiz yaptık makromeden. Kuzenim şeker hamurundan kurabiye yaptı, annem limonata, kayınvalidem de hoşaf poğaça falan😂 ben de kendim balon vs aldım odayı süslemek için
bet-gok12 1ciftyesilgoz sana yardım eden çok olmuş ne güzel bende kimse de tık yok ilk bebeğim erken doğdu yoğun bakımdaydı ve covitten dolayı sadece kapıyı süslemiştik gelen olmamıştı zaten bunda hevesliyim kimse şunu yaparım bunu yaparım demiyor ilkinde hevesleri vardı halasının babaannesinin ikincide daha bir iğne dahi aldıklarını görmedim gerekte yok ama ilkini yapılıp ikinciye yapılmaması aşırı ağrıma dokunuyor bende şahsen bak sizsizcde küçük çocuğuma rağmen herşey yaptım demek istiyorum