Beyzanuryankk Bugün belirli saatlerde 3 kere sancım oldu yalancı büyük ihtimalle ama aynı zamanda sonunda hep ishal oluyorum bu doğuma azmı kaldı doğum belirtisimi sizde oluyor muydu kaç gün sonra su yada nişan geliyor ilk hamileliğim bilemedim ?
MehmedinZeynebi Beyzanuryankk ishal sancısı olabilir ama açılma olacagi zamanlarda ishal görülüyor az da kalmış diyemem çok da kalmış diyemem salgın var dikkat edin çok fazla sıvı kaybı yaşarsanız doktorunuza bildirin ishalinizi durduracak ilaçlar versin
Beyzanuryankk MehmedinZeynebi sürekli olmuyor sancım olduğu zaman sancıyı çekiyorum sonunda ishal oluyorum
MehmedinZeynebi Beyzanuryankk yani ishal iseniz eğer ve sık sık tuvalete çıkarıyorsa sizi onun sancısı da kötü vuruyor sadece WC anında değil devamlı bir sancısı oluyor
Serendipty Hilal_blc benim de öyle artık dığum yaklaşıyor normal bence ağrı olması hiç ağrısız son haftalar geçmez mantıken
Beyzanuryankk MehmedinZeynebi ishal de bebeğin suyu da azalıyormuş heryerden farklı şeyler okuyorum hayırlısıyla doğum yapsak 🙏🙏😊