066 Pakize1 066 Filiz_76 eşimde sımdı ise gıttı 2 erkek kardeşi var tuvaletım gelse gıdemıyorum edemıyorum bugün bıtse eve gitsem diyorum.
Filiz_76 066 kayınvalidemle 1 yıl yaşadım son 3 aydır evimizi aldık girdik çok zor geçti anlatamam ne banyosu ne tuvaleti çok zordu çok zor günler geçirdim 🥺
avakadominigi Pakize1 uyudum 4 saat, gerı uyandım uyuyamıyorum.Yurtdışında yaşıyorum ve 2 saat gerideyiz bide saat 4:28😣
AsELinAnneSi__ Pakize1 Üzgünüm 35+6 😢 En uzunu bu kadar uykumun WC seansları yüzünden sağlıkla kavusalim inşallah 🤲💕😊
066 Filiz_76 yok hayır esımın erkek kardesının aıle tanışması var kız tarafı gelecek kayıncalıdemde yardıma çağırdı anlayacağınız bende sabah 2 otobüs gelemem mecbur kaldık ama artık bıyerde kalmak çok zormuş kızlar kanepe ozellıkle
066 Filiz_76 esımde fok anlayışsız sabah kalkmış bıyere götürmem seni tamam bırdaha demeye başladı sankı ben durumdan sıkayet edıyorum ee gördün uyuyamadım edemedim yanı
066 Filiz_76 babası yatıyormuş kanepede aynı yatakta adam kalktı biz yattık yanı zorundada degılım yattığı yatakta yatmaya ben
Filiz_76 066 istersen 3 otobüs çek insanın kendi evi gibidir yok başkasını çekeceğine o yolu çek daha iyi benim düşüncem bu çok üzülüyorum böyle durumlara 🙁
Filiz_76 066 tabiki bende öyle şeyler yaşadım maalesef keşke evler yakın olsaydı da kalmasaydınız sen gebesin herkesin anlayışlı olması gerekiyor
066 Filiz_76 canım sabah zorluğu ben cekıcem zaten artık ıyıce belıme falan vurmaya başları 28 hafta olduk yakın olsa otobüsle gelırdım ama 2 saatlık yol ıste