Selam kızlar saat 03:30 da uykumdan suyumun gelmesiyle uyandım. Tam anlamıyla birden boşalma şeklinde değil ama kontrolsüz bir sızıntı gibiydi. Hastaneye gitmek konusunda kararsızdım ki birden 2.posta geldi. Eşimle doğruca hastaneye geçtik. Hastaneye acilden giriş yaptık. Ebe 1 cm açıklığım olduğunu söyledi ve doktorla irtibata geçti. Nst de sancılarım yetersizdi. Doktorumun kararıyla saat 5 gibi suni sancı başlatıldı. Başta sancılar kontrol edilebilir gibiydi. Ara ara ebeler nstye bağladılar ve açıklığımı kontrol ettiler. 4 cm de eğer istersem epidural alabileceğim söylendi. Ben de ancak 4 cm ye kadar sancıya dayanabildim. Sancı geldikçe pilates topunda hareketler yaptım. En son sıcak duşa girdim. Ama dediğim gibi 4 cm e kadar ancak dayanabildim. Sonrasında epidural yapıldı ki çok rahatladım. Ebeler açıklık kontrolü ve nsteye devam ettiler. Her şey çok güzel ilerledi. Açılmalar 8-9 cmi bulunca ebeler odamdayken ıkınmamı istediler. Doğumhaneye son dklarda gideceğimizi böylelikle daha az yorulacağımı söylediler. Dedikleri gibi de oldu. Epiduralin etkisiyle ıkınma hissi pek olmuyor. Ancak yine de başarabildim. Artık doğum çok yaklaştığında tekrar sancı hissetmeye başladım ve doğumhaneye alındım. Sonrası sadece 5 dk sürdü. Dikişleri lokal anesteziden ötürü hiç hissetmedim diyebilirim. Kesinlikle epidurali tavsiye ederim. Hiçbir olumsuz yanı yoktu bence. Doğum sonrası da hemen ayaklandım. Herkese kolay doğumlar diliyorum kızlar sevgiler