Ceren-dilamert Bu çocuk yarım saattir hiç durmadan dönüyor çırpınıyor aklıma binbir türlü şey geliyor. 32+2 deyim sabah doktor kontrolüne gidicem ama şuan korku sardı içimi . Acaba sancı mı anlamıyorum da . Akıl verin lütfen
Eflinlina Ceren-dilamert ne kadar şanslısın ya ben 28 haftamdayım hiç hissedemiyorum sadece bir kaç dakika tekmeleyip uyuyor galiba morelim bozuk cok 😒
ruya_gibi Ceren-dilamert ağrınız oluyor mu olmuyorsa korkma benim bebeğimde sürekli hareket halinde😅 özellikle gece olunca disco disco partizane😂
Sadeceanne2 Ceren-dilamert doğum pozisyonu almaya çalışıyor olabilir baş aşagı dönüş yapıyordur 😄kuduruk
Sksjsux355-- Ceren-dilamert canım benim hiç korkma aynısı bende oluyor bende 32+2 deyim büyüdüğü için bebisimiz ondan dolayı biraz sert vurabiliyor:)))) benim de maşallah hiç durmuyor zaten hiç durmasınlar
Ceren-dilamert Eflinlina şu son yarım saat 40 dk dır hiç durmuyor anlamıyorum ilk gebeliğim acaba sancj mı değil mi kasılıyorum bende çözmüş değilim napıcağımı da bilmiyorum bu kıvranmaya uyuyamıyorum da
Ceren-dilamert Eflinlina sakın üzülme benim bebek babası işe giderken uyanıyor yolcu ediyoruz babasj işten gelip oğluşum dediği an tekmelemeye başlıyor beni ama o saate kadar ne yapsam faydasız babanın senini duyunca başlıyor savaşımız 😂 ama şuan bi tuhaf aşırı derece kasılıyor çırpınıyor artık bişey oluyor da anlamıyorum
Eymenmoms Eflinlina asıl şanslı olan sizsiniz bebeğiniz doğunca akıllı olacak bnmmoğlum karnımda hiç durmazdı doğuncaya 5 yaşına kadar çile çektim resmen