Ekilem16 Hamilelikte sürekli tuzlu domates yeme isteğii herhangi bir cinsiyet belirtisimii bilgisi olan varmı kızlar
Hatice4463 Ekilem16 4o haftaliqim doğumu bekliyorum hamileliğim boyunca hep domestes yemişimdir hala da yeme istegim olur benimki erkek bebiş ama onunla alakası var mıdır bilmiyorum 😄
Gamzeli63 Ekilem16 hamileligimin ilk başlarında bende de aşırı istek oldu ki domatesi hayatta çiğ yemezdim salata da dahi seçerdim cinsiyetle alakası var mi bilemem ama benimki erkek
Pamuk Ekilem16 Ben domatesten tiksindim yemeğin içinde bile görmek istemiyorum benim erkek. Yani alakası yok cinsiyetle☺️
Gecemboncugumm Ekilem16 ekmek arası peynir ve tuzlu domates 🤤🫠 hamileliğimin başından beri hep yiyorum 😁 bizim erkek 😅
Ekilem16 Hatice4463 sağlıkla gelsin inşallah paşa bende sürekli domates yiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah 😄💖
Yorgunanneee21 Ay bende domatesi hiç sevmem yemezdim şimdi domates görünce ağzım sulanıyor salata yaparken yarısını yiyorum yarısını doğruyorum falan bizimki de erkek 🤷🏻♀️🤭
tugcesakzci Ekilem16 hamilelikte sürekli yediğiniz veya içtiğiniz, aşerdiğiniz şeyler cinsiyet belirtmez
Sekerr Ekilem16 bende de tuzlu domates yeme isteği olmuştu sevmediğim halde herkes tuzlu şeyler erkek bebekte aşerilir dedi ama kızlarım olacak