Caglasmsk Esriii kayısı hoşafı iyi geliyor biraz ve mandalina iyi geliyor cnm ama tamamen çözüm bulamadm doktorun verdigi ilac bile işe yaramadi bende🤦
Sennu Esriii yulaf ezmesi ye hergün içine muz doğra bi kasenin üstüne biraz tarçın iki avuç yulaf ezmesi üstüne alabildiğince süt dök 3 gün içinde kesinlikle rahatlayacaksın bende çok kötü kabızdım ama hergün yemeye başladığımdan beri çok rahat ettim 👌🏻
Sevgiatprk Esriii ben yaşadım, aç karnına ılık süt, kahvaltıda acı biber ve gün içerisinde salatalık, üzüm ve incir yiyerek üç dört günde aşabildim tabi beraberinde şurup da kullandım. Ve öğünlerinize mutlaka çorba eklemelisiniz
edaozdxx Esriii ben sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce yediğim Hünnap’ın Keçiboynuzu Özü diye bir ürünü var eczaneden onu aldım. Şu an kabızlık sorunum kalmadıZ
_RainBow Sennu bunu sezeryan önceside yapabiliriz sanırım bağırsakları çalıştırır hem hafif tarifinizi deniycem bende fenalardayım 🤭
Orianna95 Esriii ben 8 haftalık gebeyim hamilelik önceside kabızlık sorunum vardı geçenlerde 5 gün lavaboya çıkamadım doktorum duphalac diye bir Şurup verdi sabah akşam 20 ml kadar içebileceğimi söyledi ama ben sadece iki günden fazla kabızlık çektiğimde içiyorum günde 1 kere o bile işe yarıyor
Zhraaltun Esriii kan ilaci yapiyo bnde onu birakrm onn yerine hr sabh iki kasik pekmez yiyorm bide kabiz oldgmda sabhlari bi tatli kasigi zeytinyağı hc bseyn klmaz. Kuru kayisi cok iyi bagrsaklara
erda Esriii bu konuda master yaptım rekorum 5 gün öncedende problemliydim kayısı yulaf bitki çayları kabak hiç biri bana mısın demedi kış armutu yedim hem mide yanmama ekşimeme hem de kabızlığıma iyi geldi
Htctsbk İlaç olarak duphalac kullandım bende mecbur ama hoşaf iç önce kayısı hurma incir kaynat ben çekip içtim. Tanelerini yiyemiyordum çok faydası oldu
Kmercer Aynı problem bende de var. Doktorum duphalac diye bir şurup verdi. Ama içim elvermedi yine de . Onun önerileri sahtesinde şuan sabah uyanınca aç karnına 3 gün kurusu bir bardak su. Onun haricinde süre yulaf karıştırıyorum. Ev yoğurdu yada ayranı tüketiyorum bir de armut. Biraz rahatladım. Bunların faydası kesilirse şurupa geçeceğim:(
mcansum Esriii malesef gecmıyor bagırsaklar tembellik yapıyorsa her turlu yapıyor doktoruna söyle sana ılac yazacaktır haftada bı kez bıle kullansan yter ben öle yapyrm
erda Esriii açıkçası bilmiyorum marketten almıştım sert ve sulu oluyor birazda yuvarlak oluyor dışıda pürüzlü ve lekeli gibi oluyor lifli olduğundan iyi geliyor.
Duce Esriii kuru kayisiyi aksamdan 1 bardak kaynar suya koy sabah ac karna once suyunu ic sonra kayisiyi ye benim favorim gecmis olsun ❤