Hilal_blc Kurbann verene napiyonuzzz saat kac olmuş gram uykuuu yokkk vajinaa kemiklerinde ağrılarım çoğaldı iyice ciş desen artk gözümden burnumdan etcem ayy dogursakta kurtulsak artk yaa varmi sizinde derdinizz
SedaF Hilal_blc aşırı uykum var asla uyuyamıyorum aynı haftadayız 😞 yani uykum varken nasıl uyuyamıyorum bil yiyorum kafam konuşup duruyor dinlemiyorum bomboş geceler
busesen Hilal_blc 35+2 oldum bazen bizim oğlan karnımı delip çıkacakmış gibi hareketler yapıyor karnımın bir yerinden artık kafa mı popo mu bir şey çıkıyor 😄 normal oturmak bile zor oluyor öyleyken 😄
Ask-bebegim Hilal_blc 36+3 olduk ağırlastim bel ağrısı sancılar giriyor adet ağrısı gibi ağrılar sağ sola dönerken zorlanıyorum artık. Hemen doğsa bebişim
Esmaa_Nur Hilal_blc 😂😂😂😂 bunların yanına bi şeyi eklesene mide yanmasını aman yarabbiii🤦🏻♀️🥲 bitmiyorrrrrr zaman durmuş sankiiii 37 deym bende allahımmmm bi yandan zaman çabuk geçsin rahatlıyom istiyorum bi yandanda bu zamanları özliyceğim aklıma geliyo tadını çıkarmaya çalışıyorum olmuyorrr🥲😂
gudmorningbeya Hilal_blc Çok fena normalde de ağrıyor varis olduğu için ama artık iyice arttı uyutmuyooor
Hilal_blc busesen yaa aynen karnim yumurta oluyo degisik degisik hallere giriyor artk icerde napiyorsalar hahahaha
busesen Hilal_blc yerleri daraldı iyice 😄 bir de şey var sabahları yataktan kalkarken bacağımı oynatınca veya dönünce kalçamdan küüttt diye ses geliyor sizde de oluyor mu o? 😄
Gecemboncugumm Hilal_blc 36+0 benim de aynı 😅 oğluş top oynuyor sanki içeride 😁 hafif hafif sancılarım başladı gibi ağırlaştım bayağı. Sıklıkla mide yanması ve bel ağrısı da yokluyor. Sağlıkla gelsin minik kuzularımız 🌸🥹