umrumdadegil Bebişin hıçkırdığıyla hareket ettiğini nasıl ayırt ediyorsunuz farkı var mı acaba merak ettim🤭😂
SedaF umrumdadegil tabiki var canım kalp atışı gibi olunca hıçkırık karnını sallayıp iteklenme hissi de hareket oluyor baya sağa sola dönüyor karnım🙏🏻😊
anneyimmbennn umrumdadegil iki saniyede bir aynı noktada tık tık tık hareket oluyor bence o hıçkırık tekmeyi bir kere atıyor sağlam geçiriyor evladım 😂
Hdeniz61 umrumdadegil olay anından bildiriyorum 😊sabahın 6 sında hıçkırığına uyandım şu an:) sağ tarafımda pat pat pat kalp atışı gibi uzun sürdü hıçkırması . Baya korktum da direk telefona sarıldım araştırmaya başladım. Kalktım su içtim iki dolandım geçti 😂
Smy17 umrumdadegil hıçkırık baya net anlaşılıyor ya kalp atışı gibi tık tık ama çok güzel 😍😍😍 ben 30. Haftadan sonra net hissetmeye başladım hıçkırığı öncesinde net değildi hareketler daha netti şimdi ayırt edilebiliyor 😊
melisakarademir0606 Hıçkırık aynı kalp atışı gibi oluyor sürekli karnınızda kalp atar gibi tekme birwz daha şiddetli oluyor benimki böyleydi
melisakarademir0606 umrumdadegil yaa sevindim senin adına inşallah bir an önce sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu ❤️❤️🙏
Hdeniz61 umrumdadegil 31 haftalığım. Çok değişik çok güzeldi 🙈 aynı yerde kalp atışı gibi 2 sn 1 tak tak atıyor 😊🫶 baya da uzun sürünce korktum farklı birşey mi oluyor diye . Google yazdım hıçkırıkmış 😂
Hanimeller umrumdadegil hıçkırık aynı noktadan ritmik hareketle vurur gibi oluyor 1 2 dakika boyunca sürüyor hareket kesik kesik oluyor 🥰