Minnosum21 Artik dayanilacak gibi degil 12+2 yim 11 kilo verdim gunlerce hic bir sey yiyemiyorum su dahi ne yesem icsem cikartiyorum yemiyeyim belki kusmam diyorum ama yinede banyodan cikamiyorum dayanacak gucum kalmadi nolursunuz dua edin bunun caresi yok cekicem biliyorum ama 🤷♀️😞🤦♀️
ceco Minnosum21 benim 6ncı haftada başladı bulantılarım 12 nci haftada son buldu bazılarının Doğuma kadar sürüyor bende senin gibiydim şimdi Biraz iştahım açıldı 😔 geçmiş olsun doktorum bir konuş bence
Lilaalya Minnosum21 canım bende aynı sorunları yaşadım hatta en son gittiğimde serum takıldı ve bulantı azaldı sonra acildeki doktor Kendi doktorumu aradı ve hastaneye yatış yapıldı kanal yolu falan derken odaya gideceğim sırada bir istifra ettim hiç sorma artık boğazımdan kan geliyordu şu an şükür iyiyim 16 haftalık olduk inşallah seninki de düzelir
Minnosum21 Bisey yiyemedigim agiz dolusu kan kusuyorum nerdeyse yarim saate bir. İcmedigim ilac vurmadigim serum kalmadi damar yolu acilmaktan kollarim delik desik oldu ama hic birseyin etkisini gormedim sadece ilk yaptigim bi iki serumun etkisini gordum ondan sonra oda etki etmedi. Halilarimin dili olsada konussa hepsi batmis durumda 😒
Aysebkr1258 Minnosum21 canım bende senin gibi çok çok istifra ediyordum 10. Haftamda hastaneye yattım ve 3 gün aralıksız serum tedavisi gördüm kendi doktorum yatırdı ve hastaneden çıktıktan sonra çok şükür rahatladım şimdi 12 haftalık hamileyim 2 haftadır sadece 2 kere istifta ettim
Gozdeanne Aynen canım ne zaman biteceği kesin olsa ah 🤦🏻♀️ Ben 28. Haftadayım hala bulantı kusmam devam ediyor 😔 inşallah biran önce biter ☺️