Revannn Merhabalar anne adayları ben Doğuma kadar iğne kullanıcam 18 haftalık ikiz gebeyim kan sulandırıcı çok kuvetli bir silahmıs doktorum öyle dedi ben daha önce 2 çocuk kaybettim tekrar kaybedeceğim diye çok korkuyorum kan sulandırıcı kullanılma Doğum yalanlar bilgi verirmisiniz🙏🏻
Ogze Revannn ben de 1 dusukten sonra kullandim. Su an 2 ay 24 gunluk oglum Merak etmeyin hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah 🤗
bhrm35 Revannn cnm kalbini ferah tut sen 🙏Vardır rabbimin bi bildiği 🙏Başladınmı sen onu vurulmaya bana apandis ameliyatında yapmışlardı tahammül edilmez bir acıydı şimdi sen öle yazınca ilgimi çekti
Hulyalp Revannn bebislerin hayirli olsun canim bende ikiz bebislere hamileyim tup bebekle olmustu. Doktorum ilk randevuda birakabilirsin dedi. Cok sukur daha once kaybim falan yoktu. Allah kolaylik versin kolay bi igne degil.
Muhammedamine Revannn bende kullandım şu anda 36+3 haftalık hamileyim canım içini ferah tut gebelikte bu iğneyi kullanan ve çok sağlıklı bebekleri olan binlerce kadın var
Revannn bhrm35 evet her gün vuruyorum her tarafım mosmor artık kaldıramıyorum iğneyi 18 haftaya kadar vurdum
Akgunzeynep 39.haftaya kadar kan sulandırıcı kullandım normal doğum yağiptım. Şimdi 28 haftalık hamileyim nasip olursa bunu da normal doğum yapmak istyorum
Yasmnnn Daha önce kaybım olduğu için pıhtılaşma olmadığı halde doktorum verdi hem iğne hem coraspin kullanıyorum.
Revannn Yasmnnn evet bende öyle hatta haftalık prolotun kullanıyorum oda daha ağrılı bir iğne Acaba ayni şey olur mu diye çok korkuyorum bu iğne çok iyiymiş ama bilmiyorum
bhrm35 Revannn ay kıyamam ya bebişini sağlıkla kucağına al da inş bunlar gelip geçiçi şeyler onlar için katlanıcaz 🙏
Ogze Revannn evet son ana kadar kullandim. Baslarda ben her gun nasil vurulucam bu igneyi diye agliyodum ama alisiyo insan. Dogumdan sonra da o gunler aklima bile gelmedi
Revannn Muhammedamine inş bende sizin gibi 36 haftaları görürüm bide tekmelerini hissetsem siz kaçıncı haftada aldınız ben 18 haftalığım halen almamışım
GamzeTopluKk Revannn pruloton yağlı bir iğne olduğu için şırınga ya çekilince başı koreliyor , iğne ucunu değiştirtinn iğne enjekte edilince daha rahat edersiniz
Hulyalp Revannn Revannn amin canim Allah razi olsun toplam da 1 aydan fazla kullandim 30 kusur igne duruyo kullandiklarimi atmadiydim. suan 2 ayligiz😊 rabbim evladini da sana bagislasin.
Muhammedamine Revannn İnşAllah canım görürsün merak etme . 23. Haftada tekmelerini hissetmeye başlamıştım ben
Ogze Revannn evet ama normal dogumu bekledik hep bebek kanala inmeyince kilosu da artinca doktor alalim dedi. Normal doguma bir engeli yok ignenin
Sltngc Bende şuan 5 haftalığım iki düşüğüm olmuştu rahımde perde var dedıler hısteroskopı amelıyatı oldum smdıde hamıleyım banada önlem amaçlı ıgne aspırın ve progestan basladık hemen rabbim cümlemize hayrlısını versın🙏