Selale_bati Bhr075 ay birde beni gorsen dogum denince basim donuyir o derece sancidan degilde o kesiden dikisten korkuyorum
Bhr075 Selale_bati bende kesi ve dikişten çok korkuyodum ama orası uyuşuyor diyor herkes su anlık sezeryandan korkuyorum sadece 😱
Bhr075 Aysegumustas sanci içinde belirli cm açıldıktan sonra iğne yaptırıp sancıyı hissetmiyormuşsun epidural diyorlar ona galiba oof düşündükçe delleniyom iyice
Selale_bati Aysegumustas kendim yasamadikca diyeme hissediyormusun hissetmiyormusun) uyusturuyorlarmi?
dogamoms Korku var ama sonra kendi kendime diyorum ki içimde kalcak hali yok yeterki sağlıkla gelsin :) hamilelik daha zor bence mide yanması tansiyon zorluyo beni zaman gelsin sağlıkla doğsun istiyorm artık 😔😔
Bhr075 dogamoms İnanirmisiniz 1 kez bile ne migdem bulandı ne istiğfar ettim halada iyi gidiyo Allah’a şükür, Doğum hariç sıkıntım yok😔
Reshaa Kızlar ben 33.1haftalık gebeyim ama Dr lar mesela 33+0 33+6 arası 34diyor youtube den filan bakıyorum da o nasıl oluyor
Bhr075 Reshaa Söyle oluyor Bebek önden yada geriden gidebiliyor sizinki önde gidiyor ayni bizimki gibi bizde 6 gün önden gidiyoruz.
Alyaras Reshaa canm 33+0 ile 33+6arası 34.hafta oluyor 34ün içindesin bnde 33+3bugün hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz🙏🏻
Hafizeipek Aysegumustas evet. Özel bile 300-500 lira para alıyor epidural için sence devlet yapar mı öyle bir güzellik 😂