MehmedinZeynebi Ecemmmkzmz Nisan geldikten bazen hemen sonra bazen birkaç gün sonra doğum başlar nişanınz geldiyse doğum yakındır
Tusse18 Ecemmmkzmz nişan rahim de ki tıkaç biliyorsunuzdur ki,geldiğinde 1 2 gun içinde genelde doğum başlar herkeste gelmeyebiliyor nişan geldiğinde hemen doktora gitmenize gerek yok sakin davranabilirsiniz ama suyunuz gelince hemen gitmelisiniz
Nazalex Ecemmmkzmz benimde su geldi saat yedi gibi dokuzda acile gittim 3 cm açıklık var dediler eve geldim biraz ilerlesin tekrar gidicem. Muayene olduktan sonra nişanım geldi
Kanalize Ecemmmkzmz bende sezaryen günümü bekliyorum da nişanım gelse hemen gitmem mi lazım onu merak ediyorum tecrübeli anneler yoruma gelinnn
Ecemmmkzmz Suziiii- Evet benim de şeffaf parça halinde geldi internetten baktım hemen nişan olduğunu öğrendim
Ecemmmkzmz Tusse18 teşekkür ederim panik yaptım bi an görünce ama doktora gitmedim bakalım bekliyoruz her an gelebilir diye artık😊
Suziiii- Ecemmmkzmz suan ne olduğunu biliyorum ama sancimda yok enfeksiyon üşütme falan olur mu acaba kafam karıştı iyice
MehmedinZeynebi Kanalize doktoruna haber vermelisin çünkü bazı gebelerde geldikten hemen sonra sancı başlıyor eğer sancı yoksa doktor birkaç gün daha bekletebilir
Kanalize Ecemmmkzmz onunla alakalı değil mesela şuan 37+3’üm günümü bekliyorum ama bende bile gelebilir günümden önce herkeste gelebilir gelmeyende vardır tabi