Nisaiipek Ruukiiyee00 normal yaramazlıklarla büyüdü suan 3 bucuk yasında aşırıya kaçan hiçbir şeyi olmadı elhamdülillah sadece 7-8 aydır coook hareketli uyurken sabit sadece😂
Minikperi Zuhales S harfi ile başlayan çocuklar sakin oluyolar genelde. Selim, Samet (her ne kadar tek başına uygun olmasa da), Sefa, Süha…🌸
Egemoms1303 Yusuf, Alp, Uras, Asaf, Yiğit, Çınar, Deniz 😂 tanıdığım tüm bu isimler fena 😂 Ablam öğretmen aynını diyor sakın ha diye😂😂
Yelizdurmus41 Zuhales ayy benim oğlum da Kerem ben isimle alakalı olduğunu düşünmüyorum akıllı bıdığımın beni üzebileceği tek yer alışveriş o kıyafetlerin arasında bulmamız zor oluyor 😂 atlayan hoplayan yaramazlık yapan çocuk değil ☺️ yaramazlık geni babadan gelirmiş bence eşinizin çocukluğu nasılmış onu sorun ☺️
Nnagish Zuhales Yusuf ❤️ Yusuflar genelde sakin mizaçlı uysal uyumlu oluyolar , eşimin adı olmasaydı oğluma koyardım 🫠
0911 Zuhales bacım bende de iki tane var isimle alakası yok ön teker nereye arka teker oraya abimiz aşırı yaramaz küçük ondan beter 😂😂
Balbebek012 Zuhales selim ❤ candır Efe kadir yiğit rüzgar ayaz koymayın bu isimler de olup da efendi duran tek çocuk görmedim 🤣
Umutlabekle Oğlumun adı Bilgehan ve gerçekten ismini yaşıyor maşallah diyeyim şuan tam iki yaşında ve ben etrafı gördükçe şükrümü arttırıyorum. Kitap oku diye peşimde dolanan bi çocuk düşünün iki yaşında daha fazla anlatmak istemiyorum 😊
Umutlabekle Ve 10 gün sonra bi erkek kardeşi olacak ona da cihan ismini vereceğiz inşallah 🙏 o zaman durumlar değişebilir tabiki ona da hazırladık kendimizi canları sağ olsun 😍
Ozgekerem Zuhales Kaderimiz aynıymış sizinle ilk oğlumun ismi Kerem 3 buçuk yaşında ve çok zor büyüdü büyüyor aşırı hateketli hamilelik onunla çok zor oluyor ☺️ ben de ikinci erkeğe hamileyim ve uslu bir isim arıyorum eğer varsa 😊 isim hakkında hiçbir fikrim yok
Nuresalo633 Zuhales Oğlumun adı Ömer Asaf 🥰🧿 Severek koydum ve 5 yaşında şuan 💙 34 haftalık hamileyim kızımız olacak inşallah 🙏sizinde evladinizi Rabbim analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla 💙
selimsarea Zuhales Canım ilk oğlumun ismi Selim çok beyfendi sessiz sakin bir çocuktu, ikinci oğluma kerem koyduk anam anam çok hareketli ve bizi gerçekten yoruyor😂😂
14mys Oğlumun ismi Selman Tuna gerçekten çok akıllı, merhametli, sakin beni yoran bir çocuk değil çok şükür şuan 25haftalk hamileyim ve nasipse 2.bir oğlum daha olucak ona hala isim bulamadk malesef 🙄ama aklımda benmde selim taha yada talha var bklm doğuma kadar karar veririz heralde😂