8mucizem8 Yildizyildiz94 aminnn kardeşim güç kuvvet versin rabbim hepimize de hayırlısıyla kimseye de muhtaç olmadan büyütelim yavrularımızı
Kardelenplt Tugce_gokalp ya valla çok geç kalmıssın sen ilerleyen zamanlarda agırlaşınca hiç bişey yapılmıyo 36+2 deyim herşey bitti ama bi an önce hallet işlerini şun ben bişey yapamıyorum yani belim ağrıyo hemen
NewMomm1 8mucizem8 Sana yazmamışım bile başka hanımefendiyle diyalog halindeyiz üstüne alınmanı anlayamadım😂 siz yaptırın hanımefendi size yaptırmayın diyen mi var isteyen yaptırır herkes size kanalize olmak zorunda mı😂 yaptırmak istemeyenler düşünmeyenler bana cevap yazmış onları yanıtladım
irmnayk2 Hanımlar ben konu başlığı açıp millet görene kadar sabah ancak olur. Tecrübe sahibi anneler ve hamilelerin görüşüne ihtiyacım var. Şimdi sağ göğsümden damla damla su akıyor gibi süt gibide değil. Endiselenmem gerekir mi bilemedim korktum açıkçası. 16+3teyim. Konu dışı ama aktif burayı gördüm
Sevde96 irmnayk2 Korkulacak bişey değil, hormonlardan kaynaklı oluyor, vücut doğuma hazırlanıyor. Muhtemelen kolostrum denilen ilk süt geliyor, bebek için en besleyici en faydalı ilk süt. Uğraşmayın daha fazla akmasın😊
busesen Hilal2233-- hahaha inşallah günümüz gelince doğururuz kendi başıma bişey yapınca aşırı yoruluyorum belim ağrıyor sonra akşama yemek yapacak halim bile olmuyor 😂 o yüzden günlük işler ve yemek yaparak anca günü geçiriyorum 😂
Hasdem cevikannesi biz de 32 yi bitiyoruz Ben haftaya tüllerimi yıkıcam onunla beraber derin temizliğimi de yapıcam Sonra kolay olur hersey Bu hafta da kıyafetlerini yıkadım Ütülücem Dolabı haftaya gelicek Şimdi hurçluyorum Sonra dolabına koyacağım
cevikannesi Hasdem şu mobilyaların geç gelmesi de sıkıntı 🥲 erkenden bitirebilseydiniz yük kalkardı üstünüzden bi arkadaşım da hala bekliyor mobilyaları, kıyafetler harçlarda bekliyor
Samiree 8mucizem8 bende su ana kadar kendim yaptim her seyimi ama erken dogum riskim var biraz doktorum ancak yatmami soyledigi icin mecbur yapamiyorum. Bitirdigim isleri de iyiki erkenden yapmisim diyorum kimseye muhtac olmadan cok tuhaf hissler icerisindeyim🥺
irmnayk2 Sevde96 çok teşekkür ederim. Süt gibi degilde su gibi bir kac damla geldi sonra geçti. Cevabiniz icin teşekkür ederim
Nuremses Mmnj merhaba doktor kontrolüne gittiniz mi acaba 32+4 üz baş aşagı pozısyonu almış dedi doktor. Bunun için erken mi henüz acaba
Mmnj Nuremses evet erkn bence canm bnde 4 gün önce kontrolüm vardı gittim banada baş geliş yazdı başı aşşagıda demek istedi galiba seninki kanala girmiş mi bn birde planlı sezeryan ım
2cocukluu-annee 8mucizem8 ben de 29. Haftamdayim kiyafetlerin bir kismi duruyo onlari bugun halledicem insallah.kislik da bu hafta yapmayi dusunuyorum hazir fazla agirlasmamisken.temizlik de mutfagim falan yenilenicek ondan sonra annemlerle beraber yapicaz insallah
G-k 8mucizem8 Allah doğuma yakın o enerjiyi veriyormuş bizde büyükler hep söyler. Ama derler ki o enerjiyi boşa harcamayin ağır işler yapmayın hem bebek için iyi değil hemde doğumda lazım oluyor derler.
Nuremses Mmnj kanala girmemis başı asagıda dedi normal doğum görünüyor dedi . Nst istedi yaptırdım sancı yok dedi 3 hafta sonra gel kontrole dedi. Ama çok sancım oluyor sanırım kanala girmeye çalısıyor erken gelecek diye tedirgın olmaya başladım normalden fazla hareketlı olmaya başladı bu haftada
MEE_ Ay ne güzel bütün işler yapilmis yoluna koyulmuş masaallah Ben 33 hafta oldum daha herşey yarım hiç biten yok elim kolum kalkmıyor benimde yaa
Heidihat 8mucizem8( benim kışlık hazırlıklar tamam ev temizliği tamam yeni yeni kıyafetlerini yıkıyorum) beşiği kurulcak çantamiz hazırlanacak bebek arabası vs.vs.daha29.5haftaligiz ne zaman nasıl gelecek bilmediğimiz için hazırlıklı olmak da fayda var bence….