Alyamerve Mlkkskn cok mutlu oldum yaaa korkuyorum amlyt masasından amlyt esnasında bılmıuorum kaç dakka surer
Mlkkskn Alyamerve valla Tam hatırlamıyorum ama çabucak bitiyor sonrasında üşüyosun biraz ameliyathaneden çıkarıp başka bir bölüme alıyorlar bir makine ile ısıtıp 15 20 dk sonra odana yolluyolar😊
Berataras Alyamerve doğar merak etme büyür bı bakarsın kocaman olmuş zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz bile canım o kadar kısa ki
Melike658 Ya kızlar hani diyorsunuz ya ayağa kalktıktan sonra ağrı oluyor diye bu ağrı nasıl bişe dayanılmayacak kadar mı Allahım en korktuğum şey 🙄😞
ebruulas92 Melike658 ilk kalkmaya çalıştığında canın çok yanıyor hatta ben kalkamıyorum diye pes etmiştim ama mücadele edince geçiyor hep yürüyüş yap bişey kalmıyor canım korkma
Hulyaaaa Tubakrts canım hepatit b taşıyıcılarına genel yapılmıyormuş diye duydum doğru mu ? Bi de ben cok korkuyorum genel den yaaa ya ayılamazsam diye daha önce hiç narkoz almadım. Spinal istıyorum ama ona da panık yaparmıyim diye korkuyorum
Tubakrts Hulyaaaa zaten genel çok fazla tercih edilmiyor. Öncelik spinal. Genel anestezi de kullanılan ilaçlar bebeği etkiliyor. Ama spinal sadece bir sinir geubunu geçici süreliğine bloke ediyor. Yani eğer sen ben genel istiyorum diye belirtmezsen genel zaten tercih edilmez canım
Seyhan34 Alyamerve doğumda da böyle çok panik yapacaksan aklında bulunsun sakinleştirici de iste ben öyle yapmıştım aşırı korkup paniklediğim için
ebruulas92 Alyamerve anlattıkların aynı ben🤦🏼♀️ Sonda takılacak diye ödüm kopmuştu ama bir anlık acı canım o kadar kötü değil bende belden uyuşturmalı sezeryan oldu hiç korkma
Melike658 ebruulas92 anladım canım bakalım benim canım çok tatlı o anları düşündükçe bir tuhaf oluyorum 😞
deletedmom734 Gkgk çok teşekkür ederim bitanem evet toparladık şükürler olsun bebeğimede memeyi tutturabildim.....sanırım sütüm az biraz ama sık sık emzirmeye çalışıyorım ve mama desteğinide yapıyoruz çünkü doymuyor ama doyunca ondan iyisi yok... işte böyle bitanem😊
Poyyas Alyamerve canım ben epidural sezeryan oldum kendi isteğimle emin ol sıfır acı o iğne hiç mi hiç acımıo popona nasıl iğne vrdurunca azcık cız die yanar onun gbi.sonda takıldğını hissetmisn zaten .hele çıkarırken çok acır zannetmiştm ama çok kolaydı😅hiç korkma kendini ne kadar kasarsan o kdar canın yanar pozitf düşün 🙏🏻
Leilademir Alyamerve korkmayıııın kafanızda sizi meşgul eden kaç insan var 😁 ameliyata girmeniz çıkmanız okdr kısaki 20 dk bile sürmüyo bişide hissetmiyorsunuz korkmamaız için kullanılan aletleri o an koymuyorlar işlem sırasında çıkartıyorlar olaki paniklediniz zaten astın için hava verirler başınızda doktr ve en önemlisi hastanedesiniz anında mudehale var zaten emanet edin ve korkmayın 2dk da o bu şusizi meşgul ederken zaten ıngıyı duyuyorsun😁 belden uyuşmalı oldugu için ayakların üşümüş oluyo his kaybı olunca anlamadıgın için biraz ameliyat ağrısı amannn hepsi geçiyor
Yogurtlupilav Alyamerve benimde astımım var ama neden direk spinal diyorsunuz anlamadım. Kadın doğum uzmanımda, göğüs hastalıkları uzmanımda normal doğumu destekliyorlar. Elinizde makale, yazı vs. Varsa paylaşabilir misiniz?
Alyamerve Yogurtlupilav ben kendi açımdan spinal istıyorumm astımlıı oldgumdan normal dogumu beceremem ben cnku nefesım yetmes bnmki ilerde astımın. sezeryanda tamamen uyutmayı doktorlar istemıypr narkozdan.
Tubakrts Eğer komplike bi durum yoksa yani acil sezeryene alınmadıysanız planlı sezeryen olacaksanız. Spinal epidural kombine isteyebilirsiniz. Epidural ile sezeyen çok konsforlu bi doğum şekli oluyor. Spinalin etkisi geçiyor, yürüyebiliyorsunuz ama asla ağrı hissetmiyorsunuz epiduralden ilaç yapılıyor
Alyamerve Tubakrts nasıl yani epidural ile spinal aynı değilmi ?? ben belden uyusmalı ıstıyorum bu spinal mi ben ıkısını aynı bılıyordum