Nnagish EDA-GUN12 bende 21 haftadayım benim de midemde çok şişkinlik ve yanma var ne yersem çayır çayır , doktor RENNY verdi ben tabletini aldım anlık çözüm sağlıyor ama devamlılığı yok bilgin olsun
aysenur30a EDA-GUN12 gaviscon kesinlikle 37. Haftamdayım sürekli bunu kullanıyorum bu ara aşırı arttı günde 3-4 kere alıyorum
Mrvizmrli Kızlar banada annem söyledi bir iki gündür deniyorum iyi geldi 23. Haftamdayım bende denemekten zarar gelmez sizde yapın mutlaka sabah aç karna muz ve tahini karıştırıp yiyin yemekten önce. Benim midemde falaketti ilaç kullanmak istemiyorum ama bu çok yatıştırdı haberiniz olsun Nnagish birhamilelikgunlugu Kubra2707 EDA-GUN12
birhamilelikgunlugu Selamlar hanımlar bende deli dehset yanma oluyor inanın faydasını gorceksınız yesıl elma hafif tuz her gün kapanışım o şekilde ne yesem içsem yanma oluyor inşallah faydasını görürsünüz ben çok memnunum anlık değil direk kalıcı gecırıuor benim
Aleynanin_annesi34 birhamilelikgunlugu ben geberiyorum resmen gerçekten işe yarıyor mu yeşil elma tatlı olsa da olur mu yani elmanın üzerine mi tuzu ekleyip yiyeceğiz demi?
Nnagish EDA-GUN12 ya gaviscon şurup yazıyolar yada renny şurup yada tablet ikisi mideye iyi geliyo tadı nanelimsi gibi ferahlatıcı ama işte yani her yemek yememde tekrarlıyo hapçı gibi sürekli bi tane atasım geliyo 😂😂
Bebisannneessi EDA-GUN12 birkaç yudum soğuk süt icebilirsin, geceleri mide yanmam berbat olurdu sütle rahatlardim
Nursonmez Aleynanin_annesi34 üzerine tuz ekleyecez ama tatlı olsa olur mu bilmiyorum ben bunu normalde de yapıyorum yeşil elma ekşi hatta üstüne biraz limon tuz mis gibi oluyo😁
birhamilelikgunlugu Aleynanin_annesi34 evet kuzum normal elma da denedim ama yeşil elma direk alıyor yanmayı gecıcı değil kalıcı oluyor sonucu mutlaka dene sen evde varsa faydasını görürsün ben çok çektim öyle çözüm buldum limonlu denemedim
Aleynanin_annesi34 birhamilelikgunlugu Allah razı olsun canım ekşi olmasina gerek yok demi tatlı da olur bende şu an tatlı olanı mevcut ben üzerine tuzu ekleyip yiyecem inşallah limon demişsin limonu nasıl oluyor oda mı tuzlu ama limon asit ya daha çok yakmaz mi artık herşeyi yemekten korktum 🥺
NareHaci EDA-GUN12 EDA-GUN12 soğuk sütten iki yudum alın. Yine olursa yine yapın. 2-3 kere yapınca geçiyor. Başka bir çaresini 3 ayda bulamadım. Bende son 3 ayda oldu
birhamilelikgunlugu Aleynanin_annesi34 bitanem denedin mi limonla bende denemedim bilemiyorum yakar mı asitli ama tuz bi tık güzel gidiyor eksi elmayla. Denedin mi faydasını gördün mü yaz bana
Aleynanin_annesi34 birhamilelikgunlugu kuzu elma ve tuz denedim bı yerde yanlış mı yaptım bilmiyorum ama anlık geçti tekrar oldu ekşi elma yok tatlı var maalesef bir de limonla elmayı mi deniyoruz yoksa limonla tuz mu? Kusura bakma hakkını helal et baya bı skeu sordum
Aleynanin_annesi34 birhamilelikgunlugu kuzu elma ve tuz denedim bı yerde yanlış mı yaptım bilmiyorum ama anlık geçti tekrar oldu ekşi elma yok tatlı var maalesef bir de limonla elmayı mi deniyoruz yoksa limonla tuz mu? Kusura bakma hakkını helal et baya bı soru sordum
birhamilelikgunlugu Aleynanin_annesi34 hayır Estagfırullah olsun Tabıkı sor elımden geldıgınce yardımcı olurum
birhamilelikgunlugu Aleynanin_annesi34 yavrum sen limonu unut 😂 limonu kim çıkarttı bilmiyorum ahahaha yesıl elma hafif tuz kesin çözüm bak yesıl elma hafif tuz 😂😂 Ama eğer yesıl elman yoksa normal elma ile daha az tuzla bu işi halledebilirsin 🥺 not: limonu unut :))