Happy-melek1997 İğnenin üstünden 16. Günü bugün hala adet olmadım siz ne zaman adet oldunuz normal adet günüme 6 gün var daha 14. Gün erken gebelik testi negatifti en ufak silik Bike çizgi yoktu yani olmadı bu ayda adet olsam doktora gidicem bekliyorum olamadım daha siz kaçıncı gün adet oldunuz
Betul_sevinc Happy-melek1997 bende bu tedaviyi görüyorum iki ay gördüm şimdi üçüncü ayimdayim test yapmayı bekliyorum ama ben hep 15 gün âdet gördüm bildiğim kadarıyla 14.gun ve 20 . gün olmazsa hamilelik oluyormuş
Ecemnm Happy-melek1997 bence biraz bekleyin adet gününüze daha varmış ben bat günü test yapınca bıle az silik çıktı 6 gün kala yapsaydım hiç cikmazdi tabj niyetim sizi umutlandirmak değil ama olabilir
Hilallay Happy-melek1997 arkadaşım adete 2 gün kala test yapmıstı negatif gecikince kan verdi pozitif hamileydi
Happy-melek1997 Ecemnm allahtan ümit kesilmez tani ama teste göre yok 15. Günde az Bi gün değil olsa çıkardı diye düşünüyorum ben ama bilemeyiz tabi inşallah geçikmez çok adetim
Happy-melek1997 Hilallay Allah allah keşke olsa ya ne. Biliyim çatlatma iğnesi olunca yumurtlama gününü biliyoruz yumurtadan da normalde 14 15 gün sonra adet olunca olurum diyorum her gün yok hayırlısı artık
Betul_sevinc Happy-melek1997 hayırlısı olsun inşallah bende şuan bekliyorum rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Yozgee Aşılamayla adetime iki gün kala test yaptım negatif çıktı , 2 gün sonra 146 ile pozitifti .. Umudunuzu kaybetmeyin ama kötü sonuca da üzülmeyin lütfen Nefes alıyorsak bir umut vardır 😍
Happy-melek1997 Yozgee bu sabah adet oldum yeni bir başlancık olarak görüyorum adet olmayı çünkü yeni bir umut zaten doktorumu değiştiriyorum memleketime ameliyat olduğum prof gidicem bakalım inşallah
Cansu65 Ben de geçen ay iğne yapıldıktan 17 gün sonra regl oldum, bir önceki iğnemde 15. gün regl olmuştum. değişiyor demek ki