Baharbhar Gerçekten çok zor ya. Hep aynı kısır döngüde gibiyim. İlk oğlumun ismi Artun, şimdi uyumlu başka isim bulamıyorum sanki lütfen yardım☺️
anapanda12 Baharbhar Ahmet Selim oğlumun adı 😅 ikisi ayrı ayrı güzel lütfen siz düştüğüm hataya düşmeyin 😅 ikisini yan yana getirince fena oluyorlar. İşin şakası bir yana en sevdiklerimi bırakayım Yavuz Metehan Yiğit Mert Gökhan Alparslan Timur Ceyhun Emre Emin Uras
Baharbhar Yasemin_1206 kuzenimin çocuğunun ismi anlamınıda çok severim ama koyamıyorum maalesef tüm arkadaşlarıma öneriyorum hatta çok tatlı bir çocuk :)
sevgilihayyam Baharbhar uyum aramayın bence. Her çocuk kendine hastır. Uyumlu olmak zorunda değil. İçinize sinen, anlamı güzel bir isim tercih edin. Kasmaya gerek yok :)
ones0412 Baharbhar Gerçekten zor sürekli başka isim geliyo aklıma hangisi olsa diye düşünüp duruyorum napıcaz bilmiyorum doğunca karar vericez heralde 😂😂
Melek__55 Baharbhar daha cinsiyet beli olmadan yağız efe koyarım diyordum daha iyisi çıkarsa değiştiririm tabi şuanlik Yağız efe düşünüyorum