Ezel16 Benek123 Aynen canım sabah ilk idrarla daha netleşir eğer yine görürsen çizgi direk kan verirsin 😇
Egemoms1303 Benek123 bence sabah testi yapsanda yakınsa sağlık ocağı gidip kan ver daha garanti olur 🙂
Merveeemsiii DenizRoni bebek bariz ben burdayım diyor bir de var mı diye mi soruyorsun annesi 🙈🌸 bariz ortada sağlıkla gelsin inşallah
Alaraaaa DenizRoni Var 🥰 benimde böyleydi sonra bir kaç gün sonra tekrar yaptım daha da netleşti. Sonra kan testi verdim şükür 3 aylık olduk bileee
DenizRoni Merveeemsiii çok teşekkür ederim çok heyecanlandım o yüzden sorup emin olmak istedim ilk bebeğim çok istiyordum nasip olur inşallah ❤️
Merveeemsiii DenizRoni kesinlikle verin benim bundan bir tık daha netti 5+2 haftalıkmış 🌸🌸 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🌸
Eurydice Benek123 merhaba bana kuruma çizgisi gibi geldi eğer adetin geçtiyse daha net olması gerekirdi diye düşünüyorum hayırlısı olsun 💓
Afro-dit Eurydice adete yakın ilişki olmuş ama öyle yazmış bazen adete yakında yumurtlama oluyormuş öyle hamile kalan da var
Benek123 Eurydice adete 5 gün varken ilişki oldu hiç gecikmem olmazdı testler silik yani bilmiyorum kan vercem bakalım