Nigar22 melekse1 müayine ücreti ne kadar şuan sgklıyım? Devlet takipliyim ama özele dönmek istiyorum bende canım
Nigar22 birLinaannesi müayine ücreti ne kadar şuan sgklıyım? Devlet takipliyim ama özele dönmek istiyorum bende canım
birLinaannesi Nigar22 610 tl genel olarak diğer hastanelere göre uygun olduğunu düşünüyorum. Farkı daha ilk muayenede göreceksin çok rahat randevu alabilirsin zaten kendi sitesine girdiğinde🌸
Mmeleklr2 melekse1 evet.canm gittm bende nst çekip girdm baktı işte normal doktor dediğin gbi. Ayrılmıcaksınz sizde dmi dedm yok burdaym ben dedi 😄
Mmeleklr2 melekse1 canm bidaha ne zaman çağırdı doktor bişey dedi mi sana bna hiç bişy demedi çıkarkn iki hafta sonra gel demişti elif hnmm bu bişy demedş
melekse1 Mmeleklr2 beni çağırdı canım haftaya gel diye hatta Ptesi çağırdı gidemedim kızım rahatsız diye .Yarın gideceğim bende canım
melekse1 Mmeleklr2 40 a kadar beklicez gelmezse suni ile doğumu başlatırız dedi .suni istemediğimi kendi sancımı beklemeyi istiyorum dedim ama riske atmayalım falan dedi inşallah hayırlısı ile gelir sancım 🤲🏻🥺
Mmeleklr2 melekse1 inşallah canm ya ahududu yapragı hurma skuat yürüyüş bol bol yap sen bişeyler gelir inşallah kendi sancın🙏🏻 nst de de çıkmıyor dmi sancı
melekse1 Mmeleklr2 evet canım onları ilkindede yapmıştım ona rağmen 40+4 te sancım gelmişti 😀Bakalım bunda nasıl olacak 😇yok canım hiç çıkmıyor nst de her şey normal
Mmeleklr2 melekse1 inşlh bundada kendinden başlar sancın canm senin bebişler geç gelmeye niyetli hep demek ki☺️