melekse1 Mmeleklr2 dikişlere mi bakıyor canım ,sanki doğum yapmamışım gibi korkuyorum tekrar gitmeye 🙃
Mmeleklr2 melekse1 bende çekndm canm gidene kadar 😅 bnm dikişim yoktu ama muayene ediyor alttan bide alttan ultrason la baktı o kadar
melekse1 Mmeleklr2 ay ya gözüm yemiyor bi daha gitmeyi 😅benimde kesi olmadı ama 1-2 tane attı hafif zedelenme oldu diye .Karnıma da baskı uyguladı doğumda ebe birde onun da ağrısı oldu ama geçti .Çok şükür epidural almadım bu defa en büyük şükür o oldu 🤲🏻😃
Mmeleklr2 melekse1 yok canm hiç hissetmicen bile korkma 😄nefesini kesti sanki dmi ebe bastırınca banada bastırdılar. Bide spiral için gidicm ben o acıcak mecbur😂ama bu muayene 2 dk anca sürüyor elini çok sokmuyor yani
melekse1 Mmeleklr2 bnim ilkindede bastırdılar ama bu daha şiddetliydi ya 😂ama kısa sürdü çok şükür ,ya onun için Cansu hanıma mı gideceksin ,ben daha onun için düşünemedim belki bnde taktırırım ya
melekse1 Mmeleklr2 ilk kızımda benimle ilgilenen Ayşe ebe vardı orta yaşlı .Tekrar onu görünce psikolojik olarak çok iyi oldum sonra yine doğurtmak ona nasip olmadı 😅İlk kızımda ramazandı akşam gitmişti başkası ilgilenmişti Buda öyle oldu ama sonradan ilgilenen ebe de çok güzel ilgilendi.Kız insan doğumunu özler mi vallahi özledim tam lohusalık yaşıyorum 😁😅😅
Mmeleklr2 melekse1 korunma yöntemi istiyorum dedm düşünmüyorum daha çocuk baya gitsn korusun benş dedm spiral takalm o zaman dedi ama bilmiyorum oda kayıyormuş fln dedm herkeste olmuyor ihtimali var fln dedi kararsızm bnde canm ya