Kevserbtr Kızlar 11 gun gecıkme ile aile saglık hekımıne gıttım 4.gecıkme ile negatftı progestan 10.42 di bebek olabılır progestan sevıyen cokta dusuk değil dedi eve geldimm galıba adet oluyorum yada yerleşme kanaması yoksa benmı yerleşme kanaması dıye mi görmek istiyorum bilemiyorum şimdi baktım pembe akınıt iç çamaşır ıslak ama kanlı deıl sade su akıntısı gıbı çok afedersınız sonra oecete ile sildimm baya pembe geldi pet takktım kırmızya dondu suan devam edıyor ama pecete ile sildiğimde pembe geliyor kırmızı değill
Muhammedamine Kevserbtr eğer bugün yaptığınız gebelik testiniz negatif ise gebelik yoktur büyük ihitmalle adet görmüş olabilirsnz . Yerleşme kanaması herkeste görülmüyor . Rabbim gönlünüze göre versin
Hulya57 Kevserbtr yerleşme kanamasi bi kaç damla gelmişti bende canim öyle yogun cok olmaz die biliyorum rabbim gönlüne göre versin
Kevserbtr Muhammedamine bugunun sonucunu alamadım yerın alıcam eve geldiö böyle bişeyle katsılastımm herseyın hayırlısı olsun tqbıkıde
Kevserbtr Hulya57 pekı böyle tarıf ettiğim gibimiydi agrısız pembe kahve karsk ama özellıkle açık pembe