Defne-9080 4 sezeryani olucam nasip olursa sizce kaçıncı haftada alırlar beni doğuma ben 36 diye duydum varmı etrafınızda bu durumu yaşayan 🙄
Hsrt80 Defne-9080 bende 4sezaryanim olucak 33.0 şuan ikiz hamileyim 35 le 36 ti arası alicalar ikiz olduğu için ana normal tek li gevekikleri 38 den sonra alınıyor
Glcn-61 Defne-9080 walla benim görümcem de aynı 4.sezeryan olck 36- 37 hafta alcaz demiş doktor riskli diye de 🤷♀️
Defne-9080 Hsrt80 benim öncek ameliyatımın yerime biraz yakınmış bebek ilerleyen haftalarda erken ola riski var dedi doktor inşallah öyle olur
Kanalize Defne-9080 ister istemez bir tedirginlik var başıma ne geleceğini biliyorum ama yine de korku endişe var
Hsrt80 Defne-9080 yok korkmuyorum mucizeme kizkaraimi çok merak ediyorum sabırsızlıkla onları bekliykrum doğmasını
Defne-9080 Kanalize bende ben genel anestezi altında oldum hep bunu da öyle istiyorum ama bu kez tıp fakültesin de olucak doğumum inşallah yaparlar 🥹
Defne-9080 Nurmrn var cnm 4 sezeryan biraz daha riskli oluyor benim önceki sezeryan yerime yakın bebek büyüdükçe baskı yapar dedi yakın takip olucak dedi doktor
Kanalize Defne-9080 evet anestezi uzmanı ile görüşürken kendim istedim doğum şeklini de bana bıraktı doktorum