Ponduk Goncax 26 haftalikken oksuruk grip olmustum balgamli olup gogsume indigi icin dr um antibiyotik onermisti. Göğüs hastalıklar dr ı ile de durum degerlendirmistik . Bebegi riske atmamak icin ictim hatta augmentin1000 vermişlerdi
Ponduk Goncax kuru oksurukse genelde ilac bermiyolar ama goguslere inmis balgamli olunca veriyolar . Nefes darligi varsa ventolin sprey kullabilabiliyor .benim astimim oldugu icin kullaniyorum arada .. Kendi dr umda gogus hastalıkları uzmanida veriyor
Goncax Mrvm005 1 kasımda kontrolüm var soracağım bilgi alıp sizede iletirim , ben sadece ıhlamur zencefil bal limondan gidiyorum
Goncax Ponduk çok geçmiş olsun ilaç kullanmaya korkanlardanım ama gerek görülürse mecbur , kuru öksürük ama birtek gece rahat uyuyorum gündüzleri fena burun tıkanıklığı akıntısı 3 gündür herşeyi yaptım ama nafile
MuntTuti Beyaz kuru dut kaynatıp içebilirsiniz, Sabah akşam aç karnınıza bir çay bardağı kadar. Bana çok iyi gelmişti. Burun tıkanıklığı için de herhangi bir sprey kullanmadan nazal yıkama kitleriyle burnumu yıkadım.