Öncelikle herkese merhaba 🌸
İlk hamileliğim buradan çok bilgi edindim öğrendiğim bilgileri aktarmaya çalıştım bu süreçte postlarıma cevap veren vermeyen herkese öncelikle teşekkür ederim 🙏🏻
İŞTE BİZİM HİKAYEMİZ ;
37+4 de kontrol muayenem için doktoruma gittim.Bu arada Esenler Özel Ensar Hastanesi Şafer hanıma takipliydim.Hiç bir şeyden habersiz kg ölçümü tansiyon vs rutin kontrollerim yapıldı bunun öncesinde aşırı ve şiddetli geçmeyen bir ağrım vardı belimde ve sağ kolumda buradada post açmıştım hatta ondan sonra ultrason yapıldı bebeğim kanaldaydı zaten bir kaç haftalık bende normal doğum istiyordum 1 aya yakın acı çekmektense 1 gün acı çekip kendime gelmeyi planladım hep 😁Her neyse ultrasondan sonra ilk çatı muayenem yapıldı hep burda yazanlara falan içinden laf yapardım çocuk yapıyoruz sonuçta alt tarafı 2 parmak girecek vs çıktım çatala rahatım hiç kasmıyorum kendimi hazırlamıştım çünkü taki o parmaklar girene kadar beynime kan sıçradı hamilelik sürecim boyunca eşimle ilişkiye girmedik ikimizin ortak kararıydı zarar vermek istemedik bu arada doktorum çatımın çok dar olduğunu bu şekilde normal doğum yapamayacağımı söyledi o acıdan sonra bende normal doğumdan vazgeçtim zaten 😂😂Haftaya perşembe seni alalım sezaryene dedi bende olur dedim ama gitmeden nstye girmemi istedi girdim herkes şok bu sancılarla nasıl duruyorsun dedi ve eve gönderilmeden odaya çıkarıldım serumum bağlandı sondam takıldı ameliyathaneye gittiğimde bilincim yerimdeydi anestezi yapıldı gözlerim açıktı ama bilincim yerinde değildi her şeyi kesik kesik hatırlıyorum sadece bebeğimle ilk temasımızı yanağını yanağımda hissettiğimi ve sesi aklımdaydı meğersem doktorum fotoğraflarımızı bile çekmiş hemde gülüyorum 😂 Bu süreçte beni zorlayan tek şey öksürürken hapşırırken ve gülerken dikişlerimin acıması onun haricinde ameliyattan 3 saat sonra ayağa kalktım baş dönmem vs olmadı idrarımı tek başıma yaptım ara ara ne kadar acısada yürüdüm şuan 5 günlüğüz ve bütün işimi kendim halledebiliyorum bunları yazarken kızımı izleyip tüm süreçlerin gözümün önünden su gibi akıp geçtiğini hissediyorum rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin anneliği tattırsın inşallah biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 🙏🏻🌸❤️❤️