Melek__55 İlk gebeliğim de çok çektim gerçekten göğüs ucum düz ve süt dolunca emmesi çok zor olmuştu silikon ucu iki ay tutup onuda red etmişti kızım mamaya geçmek zorunda kalmıştım varmı bir yönteminin bebeğimi nasıl emizrebilirm doğumdan sonra 🥺
hsizyl Melek__55 ilk oğlumda düzdü ne yapsam tutamadı silikon uç aldım sıkma yaptım bol bol ama çıkmadı ememedi haliyle bu 2.hamileliğim bunda baya belirgin çıktı şükür
Zeeynep1 Melek__55 bende aynı durumdayim ya bende çözüm arıyorum ama bulamıyorum pompala ucunu çekmeye çalıştım aama olnadi .
NisaSevgili Melek__55 sağmayı deneyin öyle duymuştum yaşamadım ama ebelerin öyle söylediğini duymuştum
Hshfhfnn Melek__55 bende sizin gibiyim ama benimki içe çökük içi boş resmen bende çok çektim 2 çocuğumda mamayla büyütün şimdi yine hamileyim ve ne yapacağımı bilmiyorum kara kara düşünmeye başladım 🤦🏻♀️
Melek__55 Mutlubebekannesi göğüs ucu çıkarıcı var anlık çıkarıyor tabi eğer ise yaryorsa onu alcm ucu çıkarır çıkarmaz bebeği emzirmeye çalışcm inşallah ise yarar çok yorucu gerçekten
Esraesraaa Bende şuracıkta yerimi alayım karamercimek göğüs ucumla 😂 hem gögüs ucum yok hemde dümdüz🙄 emzirme nasıl olacak merak içindeyim
Melek__55 Esraesraaa benim bazen var bazen düm düz çoğunlukla düz yani 🥺silikon uçta sütü azaltıyor malesef tavsiye etmem
Snkakr Melek__55 benimde ilkinde yoktu ucu oğlum tutmadı hiç sağdım bende. Şimdi daha belirgin sağa sağa büyütmüşüm ucunu 🤣🤣
zumrasmom1 Melek__55 manuel süt sağma pompası aldık bebek kuvezde olduğu için. Gogsumun ucu hiç yoktu şimdi kalıcı olarak çıktı 🤭 darısı bebeğimin çıkıp emmesine insallah
Parsmommy zumrasmom1 ay çıktı mı göğüs ucunuz nasıl ne zaman . Benim içinde değil dışında ama az kısa gibi acaba emebilir mi ya
zumrasmom1 Parsmommy bebekler ellerini de emiyorlar emmek için meme ucuna ihtiyaçları yok. Memeyi düzgün kavrayıp kahverengi alanı emmeyi sağlayabilirsiniz. Benim de tesadüfen sağım yaparken göğüs ucum çıktı kaldı. Yoksa asla göğüs ucu yoktu. 95 beden sütyen giyerim ama giymesem bile ucu belli olmazdı. Şimdi sutyensiz gezemiorum
Melekler12 Melek__55 benimde oğlum meme reddi yaşadı göğüs ucuma mamayı iyicene döktüm ve emzirmeye başladım bide böyle dene canm