03ekim merhaba Bağ-Kur’lu biri olarak özel hastanede doğum yapsam indirimli veya ücretsiz doğum yapabilir miyim bu ücretsiz doğum nasıl yapılıyor özel hastanede. Kocaeli’den selam olsun bilgisi olan var mı
Aysegul_my 03ekim bildiğim kadarıyla bağkurlu olanlar özeldeki muayenelerde +100 lira olarak bi fazla fark ödüyolar dogumdada baya fark cikartir size
03ekim Aysegul_my doğum sadece zaten 2 günler m kaldı en fazla Bağkur indirimli olmuyor mı yada ücretsiz
momqq Ayy bunu bende bilmiodum bakk öğrendim iyi olduu ama annelik sigortası varya o doğuma fayda etmiyormuu 🤔
cokbilmismom Boyle bir şey yok Bağkur indirimi hiç bir özel hastanede görmedim hele ücretsiz doğum bunu nereden duydunuz.
sesilay 03ekim bağkurun sağlıktan faydalandırma konusunda sskdan hiçbir farkı yok. Yukarıda ek ücret alınır demişler öyle bir durum da yok. Tamamlayıcı sağlık sigortası ya da özel sağlık sigortası yoksa yalnızca bağkurla bedava hizmet alamazsınız özelde.
cokbilmismom 03ekim öyle bir şey yok malesef bende bagkurluyum Özele gittiğimde hastane ücretini ödüyorum normal fiyatıyla indirim falan olmuyo, doğumda aynı şekilde onda da bir indirim yok 😢