Hanifekonya Arkadaşlar alıp almamak da kararsız kaldım kanguruyu. Alan varsa marka önerebilir misiniz
gamzecgr Hanifekonya babyplusun şuan 300 lira olan modeli iyi hem bebek için en sağlıklı oturuş olan m şeklini alıyor
Gizemb41 Hanifekonya Stokke MyCarrier Front and Back Carrier modelini aldım, yenidoğandan 3 yaşına kadar önde ve sırtta taşınabiliyor çocuk, çok tavsiye üzerine aldım
_Gubo Hanifekonya kanguru bebek doğmadan alınacak bir şey değil bu işi yaptığım için biliyorum sertifikalı olanları güvenle alabilirsiniz babyjörn gibi ama onlarda çok pahalı farklı marka almak isterseniz eğer bebeğin doğmasını bekleyin bebek hangisinde rahat ederse onu alın Bi de en önemlisi doktora danışmak yoksa kalça çıkıklığı gibi şeylere yol açabilir
teachermom1 Gizemb41 Kasım ayında bakmaya çıkacağız kanguru için. Memnun musunuz? Kullanma fırsatı bulabildiniz mi?
Sevgi1312 Evet baby plus ın modeli fiyat performans ürünü cok fazla paralar vermeye gerek yok ön kısmı siyah beyaz desenli olanlar varya yanlıs olmasın onlardan aldım kullandım yeni dogacak bebegime de kullancam inşallah hem saglam hem yenidogan uygun
Sevgi1312 123Hamis123 link atmaya calıstım ama beceremedim baby plus Fashion Bebek Kanguru diye yazabilirsiniz e bebegin sitesine
Gizemb41 teachermom1 ben kullanmadım bu ay doğumum olacak ama 2 arkadaşım kullandı hemde yenidoğan döneminden itibaren gerçekten aşırı memnunlardı ben hiç başka marka bakmadan direkt bunu aldım. Sırtınızda da taşıyabiliyorsunuz bebeği bu markada. Biliyorsunuzdur belki önde ters taşımak omurgasına yük bindirdiğinden önerilmediği için sırtta taşıyabilmek için ekstra demir aparatları var omurgasını desteklemek için diğer markalarda bu yok mesela bebek sırtta taşınırken dışarıyı rahatça izleyebiliyor