Benek123 Hanımlar merhaba adete 1 hafta kala korunmasız ilişki oldu adet günüm 3 gün geçti test yaptım silik var gibi yok gibi belirgin değil ben geç yumurtluyorum haliyle geç döllenme oluyor başına gelen varmı adete 1 hafta kala gebelik olur mu
My_Angels Benek123 valla adetten bir gün öncesini değerlendirdik sadece bir kere yani düşünün adet gecikmesinin 10. Günü silik çizgiyle öğrendim ki yumurtlamam da geçmişti hatta bayağı bir şaşırmıştım salı günü ALLAHin izniyle doğumum var 😍🌼
Hasret5506 Olur canım öylede güzel olurki beni eşim asker eve gledj görevden regl olmama tmm tamına 6.7 gün vardı korunmadik zaten korunmicaktik ben de 1 hafta kala olmaz dedim Kan verdim 12.13 gün olmayınca betam 20 idi ve ikiz olduklarını öğrendim 🤣🤣
Hasret5506 Benek123 idrar için erken benim asla regl gecikmez ve hep bir gün önceden olurum. Bekledim 13. Gün kanda çıktı ☺️
Benek123 Hasret5506 o kadar dayanamıyorum ki yarın yine test yapıcam ilk idrarla çıkmazsa kan vericem yani bende gecikme yaşamam delircem
Hasret5506 Benek123 büyük ihtimal benim gibi oldunuz inşallh test yap olmadı kan ver bende çıkmadı testde
Hasret5506 Benek123 bir 5 gün daha bekleyin olmazssaniz tekrar kan verin 9 gün kısa bir süre 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️