Mltsnl Merhabalar bugün belim ve kasıklarım çok kötüydü ağrı olarak gripte öksürük de var ama bel ağrısı doğum başlangıcı mı ilk gebeliğim de yani endişelenmem normal mi lütfen yardımcı olun
buse_9397 Mltsnl sancı ve ağrıların sabahtan aksama kadar belirli aralıklarla devam ettiyse eğer, doktora gitmelisin . Ama 3 saatte 5 saatte bir olan ağrılar var ve çok ev işi vs. Yapıp yoruluyorsan sadece dinlenmesin . Dinlendiğinde geçmiyorsa sıkıntı vardır. Yalancı sancılar bu haftalarda oluyor zaten
Mylove47 Mltsnl normal ama doğum sancısı oldu mu onlardan da fazla ağrı oluyo dayanamicak gibi olunca hastaneye gidersin normal dogurcaksan ben de tecrubesizdim ilk olunca ama o sancı geldi mi anliyosun herşeyden farklı oluyo cektigin ağrıdan benim kasıklarda başladı ağrı devamlı oluyo 5 dkya bı düştü mü falan anliyosun yani farklı oluyo doğum ağrısı
Mltsnl buse_9397 yani mesela belim için söylersem soğuk vurdu ve alt taraf değil üst tarafı ağrıyor sancılarım da ⅗ saatte bir oluyor sonra parol flan içince geçiyor ani harakette de oluyor
buse_9397 Ben şuan 38+2 yim akşama kadar 7 8 defa ağrılarım oluyor . Belim ağrıyor kasiklarim ağrıyor ama dinlenince geçiyor. Dinlenince geçmeyen, daha da şiddetlenen sancılar dikkate alınmalı benim 3. Gebeligim olduğu için bu tür ağrıları dikkate almıyorum
Mltsnl Mylove47 yok benim öyle dayanılmayacak gibi değil ama böyle tutunca aniden sıkıyor sonra geçiyor
Mltsnl Olivia galiba grip te olduğum için üşüttüm çünkü dayanılmayacak gibi bir kere tutuyor sonra gidiyor
buse_9397 Mltsnl olabildiğince ani hareket yapma. E haliyle karnın büyüdü vücut habire ödem vs. Topladı. Çok ayakta kalınca benim belim ve kasıklarım çok ağrıyor. Olabildiğince dinleniyorum ve daha yavaş yapıyorum ev işlerini filan . O yüzden ağrı sancin olduğunda ayaklarını biraz yukarı kaldır ve dinlen . Gerçekten iyi gelecek