Mine271992 İlk 4 buçuk ay mide bulantilarim oldu sonra geçti ama şimdi yeniden başladı aşırı istahsizlastim böyle olan var mı varsa nasıl çözüm buldunuz
Bsr_0 Mine271992 benim de öyle oldu bir ay felan rahatlamıştım hafiflemisti sonra tekrar artmaya başladı 36+0 ve daha geçmedi geceleri de olmaya başladı artık doğuma kadar geçer inşallah
Mylove47 Mine271992 bende de oldu o sonradan geçti doktor bana bulantı ilacı vermişti zararsız olan bebeğin saçları çıktığı için o çok normal
busraakurt52 Mine271992 yok ne olacak kii mide bulanıp cocuğu aç bırakmaktan iyidirr birde ben e bebekten bulantı bilekliği almştm onu takıyorum onuda deneyebilirsiniz🌸
Bsr_0 Mine271992 ağrılara dayaniyorum bı şekilde ama bulantı beni mahvediyo bulantıya hiç dayanamiyorum bulantıdan agladigim oluyo artık dayanamıyorum çoğu zaman
GizemOnan Bende 28 haftalık hamileyim ilk aylarda çok kötüyüdüm sonra düzeldim şimdi tekrar başladı ama benim bulantıdan çok yanma sanki miğdemde alev topu var gibi iştahımda azaldı ve bir anda oldu umarım doğuma kadar böyle devam etmezzz