Blackkcat Günaydın canım kızlar,okudum mesajları Beyza maşallh kuzuna,Gizem nasıl oldun,N23kendine gel ruh gibi gezmeyi bırak gürl ye iç yürü,dylan ben başından beri diyorum size tecrübeyle sabit işte zehir etmeyin hamileliği zaten her şey olacağına varıyo,seneye duyarız bebek haberi @N-23 @Beyzab95 @Gizemd-01 @Dylann_3433 ve diğer arkadaşlar oğlum çok önemli bi ameliyata girecek saat 12de dualarınızda bizede yer açın oğluma dua okur musunuz,hepinizi seviyorum🎈
Dylann_3433 Blackkcat Ablacığım okadar zor bir gün gecirdim ki daha yeni girdim nasıl oğluş iyi mi sen nasılsın
Limonis Blackkcat sağ salim sağlıkla çıkar inşallah allahım şifa versin,çıkınca yazın da merak etmeyelim 🌷
Beyzab95 Blackkcat evet inşallah sağ salim çıkacak ayetel kürsi okudum inşallah hayırla çıkacak 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Beyzab95 Blackkcat evet özellikle evlat olunca daha zordur 😢😢 durumu nasılmış bilgi falan veriyorlar mı
Blackkcat Dylann_3433 canım yazmıştım altlarda,bugün ameliyattan sonraki 3.günümüz çok şükür kuzum az az yürüyor,yemek işini halledebilsek ne güzel olacak
Dylann_3433 N-23 40 çıkarıyorum sabah saçlarımı boyatıcam 10 kilo verdim🫶🏻 Hemen dişci vs gidip hepsini halledecegim 😂 Darısı başına arkadaşım
gizem-cbn Hanımlar 32+2 karnımda bugün baya sertleşme oldu ya hareket ediyor yan yatınca falan ama oturuncs hep sert neden böyle
Blackkcat gizem-cbn canım çok normalmiş böyle olması yeter ki düzenli olmasın o sertlikler,bir de yemeklede alakalı olabiliyor ben biraz azıcık kaçırayım rahat edemiyorum taş gibi oluyor tüm göbek
Blackkcat Kızlar canlar tek tek alıntı yapamadım,bebeğimin ameliyatı çok güzel geçmiş tabi ki zor bi ameliyat olduğu için yoğun bakımdaydı,bugün çıkacak inşallh,hazırlandı odası,bi annenin en büyük imtihanıymış,Allah sağlık versin tüm hastalara şifalar inş
Gizemd-01 Blackkcat geçmiş olsun 💐 öp yerime. Allah her hastaya şifa versin inşallah 🙏 Hiçbir anneyi evladıyla sınamasın.
Blackkcat Dylann_3433 sağol canım,hala sizin oralardayız:)hastanenin bizi bırakacağı yok gibi,günden güne iyi olucaz inş bizde