gizem-cbn Blackkcat olsun yinede bu da bi adım sonuçta 🥲 tansiyonuna da dikkat et aman ha belki de en fazla 10 a 6 ya kadar düşüyor 11 e 7de sabit ama korkuyorum yükselirse diye nstye bağlanmadın dimi daha
Beyzab95 Blackkcat ay inşallah yaa 🥹 ben bir kere plasenta previa olunca hep yaşanıyor sanıyordum sevindim vallahi seninkinin düzelmesine bir sonrakiler için umut oldu bana 🥲🥲
Blackkcat Beyzab95 evet başta korkuttu beni plasenta ama yavaşta olsa çıktı çok şükür,yalnız bi tanesi marjinaldi,biri totolis,bunda alt segmentti,yani zor yırttım sayılır ama ger hamilelik kendine özel
Limonis Blackkcat ay maşallah 😍 darısı bekleyenlerin başına inşallah. Kaçıncı haftada çıkmış oldu senin
Tnbarz Selammm doktor banada plesenta tam kapatıyor dedi 17. Haftamda kanama olmuştu doktor 3cm uzaklıkta dedi 20. Haftamda deraylıda doktor tam kapatmış dedi 🤷♀️ yukarı çıkacağına aşşa indi demekki şu an rahimi tam kapatıyor benim zaten 2. Gebelik ilk gebelik erken doğum ve sezeryan yani zaten mecburen sezeryan olucamda erken doğra riskide mi oluyor devlet hastanesindeki doktor daha yukarı çıkmaz 22 haftalıksın sanmıyorum artık dedi hatta yapışıklık varmı bakılması lazım dedi sonradan yukarı çıkan varmı
Beyzab95 Tnbarz tam kapatınca genelde çıkmıyor inşallah kanama vs olmaz 😢😢 dikkat edin yasakları biliyorsunuzdur zaten
Gizemd-01 Tnbarz tam kapatanlara genelde çıkmaz diyorlar ama benim doktorum 32. Haftaya kadar umut vardır diyor. Çıkmasa bile üzülmeyin sağlıkla doğum yapan arkadaşlarımız var şükürler olsun
Gizemd-01 Blackkcat evet ya böbrek tarafıma bile vurdu o neymiş öyle ben şok oldum dedim herhalde bişe oluyor öyle korktum ki ilk defa başıma geldi. Şimdi uyanır uyanmaz bidaha büyüj abdeste çıktım. Şuanlık bişe yok. Dün 2 tane muz yedim bidaha da yemem ya
Dylann_3433 Blackkcat çok şükür Valla ben istemem birdaha diyordum ama plasentada olsa istiyorum😂 Ve bana verilen kan bana yaramamış kan değerlerim yükselmiyor bembeyazım Ama şunu net söyleyeyim doktor bizzat kendi dedi Artık previa korkulacak bişey değil O yüzden gebeliği kendimize zehir etmeyelim insan o günleri özlüyor
Gizemd-01 Blackkcat yok her zaman ki rutin vitaminleri içiyorum. Bel fıtığı var bide bende dün oda iyice arttı ağrısı bacağıma vuruyordu artık.
Gizemd-01 Blackkcat benim ki 25+2 de 810 gramdı. Burdaki arkadaş az diyor senin ki geri herhalde diyor. Doktor ama normal demişti 🫣