Dylann_3433 Blackkcat Ablacığım bana ikinci gebelik daha riskli diyorlar ya Tabi öncelikle bu minnoşu minimum 4 yaşına getirmem lazım Annem yanımda çok şükür her işimi yapıyor ben bebişle ilgileniyorum sadece
Blackkcat Dylann_3433 neden sordum biliyor musun banada dediler zamanında onun için,en az 4 yaşlara gelsin güzel kuzun sonra Allahınizniyle sorunsuz olur inşallh
N-23 Dylann_3433 bana doğum yapabilir dedi ama kontrole gidecem yine baksın hiç gitmedim kontrole ,ya niye riskliki ay ben istemiyorm canım Allah bana bunu bağışlasın sağlıklı olalım yeter ,
gizem-cbn Gizemd-01 hanımlar ne yaptınız 30+4 olduk ama hâlâ rahim ağzına yakınmış doktorum öyle dedi ve muayeneyi sıklaştırdı artık 2 haftada 1 gideceğim 😭
Blackkcat Kızlar @Gizemd-01 @Beyzab95 @Sermec27 @N-23 @Yello gizem-cbn @Dylann_3433 kızlar 4 den beri sancım var sakince anlamaya çalıştım yavaştan ev toplayayım dedim,hastane çantam bile hazır değil hatta hastane çıkışım gelmedi ve bebeğimin adı yok ama yeter ki sağlıkla gelsin bolca dua edin bana,sancım 10dk düştü yine sancıyla gidip sezaryen olucam olsun çok şükür yine de,Allaha emanet olun..37+2yim bu arada,birazdan çıkarız evden
gizem-cbn Blackkcat bana hiç söylemiyolar kaç mm olduğunu ki bi anlamadım gitti ama sanırım benim ki de 30 civarı
Blackkcat @Dylann_3433 @N-23 napıyonuz kızlar bebişler nasıl uykusuz mu geceler🙈 @Gizemd-01 @Beyzab95 napıyonuz kızlar nasıl gidiyor,benim çıcukların hepsi hasta😵💫iyileşemiyoruz sırayla geçiyor üstümüzden,ameliyat ertelenecek kesin🥺
Gizemd-01 Blackkcat ya bende sabah 3 saat kıpırdamadığını düşündüm. 3 saatte 5 kere oynadı. Gittim doktora sorun yok dedi. Kendini çok yorarsan ve stres yaparsan kendini korumaya alır çok kıpırdamayabilir dedi. Bide 3 gündür yeşil akıntı geliyor açık yeşil. Fitil yazdı ona da
N-23 Blackkcat ayy çok geçmiş olsun ablacım ,hamd olsun bugünümüze, halsizim ya güçsüzüm sürekli uykum geliyo,inşallah ertelenmez abla iyileşirsiniz çAbucak
Beyzab95 Blackkcat ay çok geçmiş olsun vardır bir hayır 🥲 ya çok kötüyüm 31. hafta aşırı ağrılarım oluyor kilo vs almıyorum ağırlaşmıyorum ama karnım kasıklarım belim her yerim çok kötüyüm vajinam 😢😢
Blackkcat gizem-cbn muhtemelen öyledir çok büyük bi sıkıntı değil aslında,kanama riski bana da var dedi hiç kanama yaşamadım bu hamileliğimde yani risk hep var rahime yakın olduğu sürece ya da başka sebeplerden bile
Gizemd-01 gizem-cbn hayır bana demedi. Plasentayla alakalı sorunu unut artık alt segment değil kapandı o sayfa dedi. Normal doğumda yapabilirsin dedi.
dolunay__ gizem-cbn benim üç defa kanamam oldu aradan üç hafta geçti cok şükür kanam yok ilaç kulanıyorum üç gün sonra randevum var bakalim doktur ne diyecdk
gizem-cbn Blackkcat benim korktuğum o bide büyüdü artık biraz tekmeleri arttı canımı yakıyoe bazen karnımda sertleşiyor çok oturunca veya yürüyünce bide yaşadığım şehirde ekipman iyi değil doğum için şehir değiştircem
Blackkcat Gizemd-01 neyse iyi olmuş gittiğin hem fitil için de hem bebeğini görmüşsün,benimki hala çok aşağılarda oynuyor nedir bu ya gerçekten anlamıyorum eliyle oynuyor sürekli oralarda,yatamıyorum hiç ya baskı batma oluyor hareketi çok,ama yeter ki hareketli olsunlar öbür türlü evham daha zor o yüzden iyi ki gitmişsin canım
Blackkcat gizem-cbn sertleşmeleri takip edersin canım zaten düzensiz olur ama sen yine takip et sıklığı önemli
Blackkcat N-23 sağol canım,ertelendi bile ama vardır bi hayır napalım,şimdi zamanı belli değil yine,vitamin kan hapı d3 falan alıyor musun canım lohusa şeysidir senin üstündeki,atacaksın bu hali inşallh