Gizemd-01 Beyzab95 benim eşim de çekiniyor bende çekiniyorum ya korkuyorum ya bişe olursa diye ne bileyim oda diyor bunca zaman durduk az daha dururuz doğar falan diyor 😀
Beyzab95 Gizemd-01 bende istemiyorum korkuyorum 😢 bebeklerimiz sağlıklı olsunda o çok önemli değil eşimde öyle diyor o korkunca bende korkuyorum 😢😢
Blackkcat N-23 vermiyormuş ya şimdi aradım,ücretli bölümüde yokmuş proflar için,mesai dışı oluyormuş ama onlarda şans çok kalabalık oluyormuş🫠Burada millete sorayım bi Üni hastanesine gidenler nasıl alıyor diye
Kaderkaplann N-23 pekı nasıl oldu doğuma kadar duzeldı mı bebegın esı yerine çıktı mı doktor bana devlette araştırmada yapman lazım doğumu dedi ben yapamam rısklı dedi kan kaybı çok olur dedi
Dylann_3433 N-23 canım çok şükür daha iyiyim ama benim fındık kızım çok gazlı içimden geçiyor benim🥹 Sen nasılsın iyi misin bir de ikinci bebek için doktor sana bir şey dedi mi
dolunay__ Kızlar bu havta doktur randevum var bakalim plesenta yukarı çıkmış mı cok merak ediyorum 🤲 size burdan yazarim 33havtalik oldum
Blackkcat dolunay__ güzel haberler duyarız inşallah canım,haftanda güzel ilerlemiş sağlıkla gelsin minik inşallah🌸🤲🏻