Gizemd-01 Beyzab95 geçmiş olsun ya benim yanma azaldı bazen yanıyor ama tamamen geçmedi yanma. 8. İğneyi olcam birazdan kalçam kevgire döndü mosmor çok yıprandım artık ya
Gizemd-01 Beyzab95 plasentadan kaynaklı olan iğneyi 11. Haftadan 19 a kadar kullandım bıraktım. Şimdi de bu başladı. Ya bide öyle kötü vuranlar var ki son iki iğne beni mahfetti kanadı biton ya. Mosmor oldu kalçam. Bunca eziyete bide geçse gam yemem ya
Beyzab95 Gizemd-01 ya sorma bazıları benim o plasentadan dolayı vurulduğum iğneyi çok acıtarak vuruyorlardı kesinlikle bazısı hiç umursamadan vuruyor çok acıtıyorlar 😢 kaç tane kaldı
Dylann_3433 N-23 evet eve dönüş çok zor ama neleri atlattık bak😔🫶🏻 pazartesi bembeyaz sana verecekler annesi
Gizemd-01 Beyzab95 evet ya vurup yapamayıp çekip iğneyi bideha vuranlar oldu. Biride böyle havadan hızla batırdı iğneyi. Birazdan son iğneyi olacam ama gece lavaboya kalktım yandı gene idrarım. Tuhaftır gece yanıyor sabah öğle akşam yanmıyor
Beyzab95 Gizemd-01 idrarda bir şey çıksa daha kolaydı vallahi antibiyotik falan içerdin şimdiye de yanma geçmişti neymiş bu böyle geçmedi bir türlü yanma
Gizemd-01 Beyzab95 bende anlamadım ya neymiş bu yanma böyle 😀 yarın belli olur doktora sırf bu sebeple gideceğim yoksa kontrolüm de yoktu
Gizemd-01 Beyzab95 doktora gidiyorum şimdi. Bakteri yüzünden erken gidiyorum yoksa kontrol 2 hafta sonra kontrolüm. Şeker yüklemesi de yapalım mı dicem doktora yaparsa onuda yaparız aç gidiyorum
Esragok-k1 N-23 N-23 Çok geçmiş olsun korkmayın benim ilk kızımda yattı hastanede hatta çok yüksekti bol bol besleyin ben sezeryan ile doğum yaptığım. İçin süt çok gelmiyordu mama verdim 12. Günde tamamen geçmişti hastanede ışıkta kaldı evede mavi led ışık yapmıştık yattığımız odaya ne kadar çok beslenrse o kadar çabuk geçiyor birde bizde su gurubu uyuşmazlığı var kan uyuşmazlığı değil doğum yaptım bir gün sonra 16 ya çıktı hemen belli etti çocuğu ışığa güveze aldılar ay çok ağlamıştım
N-23 Esragok-k1 çok saol canım bizde taburcu olduk inşallah bidaha olmaz rabbim tüm çocuklarımızı korusun 🤲
Blackkcat N-23 iyiyim sağol kuzum,buraya girip 5dkya çıkıyorum,içtiğim suyun bile tadı yok,yazıcam müsait olunca🫶