Blackkcat Esragok-k1 genelde hep öyle oluyor benimde bir ucu 3cm yakın diğer ucu normal dedi daha da çıkar dedi,arkadaşlarında öyle zamanla zamanla çıkıyor,tam kaptmadığı sürece çıkma ümidi hep vardır,tam kapatsa bile çıkabilir Allahın mucizesi çok
Esragok-k1 Blackkcat Bu bir gelişim süreci o zaman hayırlısı olsun inşallah 🙏 Doktor bana dedi sen ilk doğumunu sezeryan yapmışsın zaten dedi ne alakaysa bununla
Esragok-k1 Blackkcat Abla birde bu bebeğim ile kısımda bilgiler yazıyor gün gün ya bu gün mesela şey yazıyor pletensa uzamaya devam ediyor
N-23 Blackkcat gittim gece temiz çıktı net, şimdide dün ciğer grliştrci yaptı onun saati 1 de kdoluyo onu beklicez, saat 1 de alcak @Dylann_3433 @Beyzab95 @rumeysa @Gizemd-01 @efelinamoms
Blackkcat N-23 evet dün soracaktım ciğer geliştirici için bekletmeyecekler mi diye,olsun 1e az kaldı hastanede misin şimdi eve dönüp tekrar mı geçeceksin,hadi kuzu sona geldin güzel bitecek inşsllah Allah yar ve yardımcın olsun🤲🏻🥰😻
N-23 Blackkcat hastanedeyim ablacım, inşallah bebeği küvezde yoğun bakıma kişiye almazlar ikimizde kazasz belasız atlatırız ☹️🤲🤲🤲duanızı eksik etmayın
Blackkcat N-23 inşallh inşallh canım🤲🏻🤲🏻bunları aklına getirme canım,gerek kalmaz inşallh hem gerek kalsa bile her şey sağlık için🎈haftası ilerlemiş kocaman olmuş kuzun sıkıntısız doğacak inşallh🤲🏻
Dylann_3433 N-23 canım hagtan çok iyi korkma benim bebek minnacık vallahi korkuyoruz dokunmaya ama bir güçlü kendisi dönüyor :)
N-23 Dylann_3433 kızlar sancılarım çok iki tane balon taktılar çılarcaklardı bugünde kalcak galiba oyyy iyi olcammı çok zormuş @Blackkcat @efelinamoms @rumeysattnc
N-23 Dylann_3433 2 balon takıldı biri çıkarıldı takip etcek çok olursa tekrar takcak nolur dua edin, agrılarım da çok @Blackkcat @Beyzab95 @Gizemd-01
Blackkcat Dylann_3433 yaaa bunları şimdi duymak ne güzelmiş🥰🥰büyüdükçe ortalığı katıp karıştırdıkça fikrin değişmez inşallh🙈
Blackkcat Esragok-k1 tabi plasenta bebe büyüdükçe uzar büyür,bebek büyüdükçe yerini bulacaktır inşallh