rumeysattnc N-23 atlatırsın inşallah dedim sen doğur sonra ben doğuracam diye ☺️ sonra sıra @Blackkcat @Gizemd-01 sıra herkes sağlıkla sıhhatle alsın kucağına bak doktorum bana plesantadan dolayı sezeryan dedi o düzeldi şimdi ise yan duruyor bakalm haftaya çarşamba 33+5 kontrolüm var doğum pozisyonunu almış mı almamışsa bende sezeryab
rumeysattnc rumeysattnc rahimden 2.5 cm uzaklıkta olması benim için yeterli normal doğum yaparız şuan zaten 4 cm kadar cıktı ama bu seferde bebiş yan duruyor düzelmezse sezeryan doktorumla bu 2.ci hamilelliğim ilk gebeliğimdede ona gitmiştim doğumu onla gerçekleştirdim o yüzden ona güveniyorum yine ona gidiyorum
Busra221 gizem-cbn allah allah bnımki 36 kadar beklicez dedi benım ilki normaldi cok rahattım belkide o yüzden
gizem-cbn Busra221 nasıl yani genelde 32. Haftaya kadar çıkması beklenir eğer çıkmazsa bebeğin ve annenin durumu göz önüne alınarak sezaryen tarihi belirlenir falan dedi bana
N-23 Beyzab95 aynen canım duanızı eksik etmeyin heycan tavan o yüzden önce nabzım yükseliyo korku stres, inşallah geçti bitti derim 🤲🤲🤲
Busra221 gizem-cbn banada öyle söyledi belki ilki normal doğum olduğu için çıkması muhtemel gördü o sebepten bilemiyorum. İnş normal olur seninde
gizem-cbn Busra221 inşallah ama benim öncelikli duam gününde doğum yapmak cidden normal veya sezaryen farketmeksizin 39. 40. Haftaları görmek istiyorum
N-23 Sabah 8 de burda ol dediler , çok korkuyorum çook heycanlıyım dua edin bana inşallah bende atlatırım kazasız belasız🤲🤲🤲🤲
Blackkcat N-23 ay canım tabii ki ederiz🤲🏻🤲🏻🤲🏻oy oy oyuyuyy geldi demek ki o zamanlar🥹bizi unutmak yok,bolca dua edicez hepimiz güzel haberlerini beklicez,her şey güzel olacak miniğin doğmuş olacak hatta yanında yatıyor olacak yarın bu saatlerde☺️🤲🏻
Beyzab95 N-23 ay inşallah sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah yarın bu saatlerde yanında olacak inşallah 🥰🥰
efelinamoms N-23 selamlar canım nasılsın iyimisin ne yaptın bebiş doğuyor demek bugun inşaallah sag saglim ikinizinde güzel haberlerinizi alırız ☺️
N-23 efelinamoms aleyküm slm canım inşallah Rabbim kazasız belasız atlamamı nasip eder inşallah🤲🤲🤲 Allah razı olsun 🤲
efelinamoms N-23 güxel haberlerle bekliyoruz seni bu surece kadar cok stres yasadin insaallah sonucu guzel olacak
Dylann_3433 N-23 canım hayırlı haberlerini bekliyoruz çok bakamıyorum malum :)) yarın sürekli bakacağım hiç korkma inan sezeryan en kolayı 🫶🏻
N-23 Dylann_3433 inşallah canım aklımda senin cesaretin, inşallah bende kazasız belasız atlatırım 🤲🤲🤲doktor yoktu asistanı ilgilendi inşallah doktor yarın girer sezeryanla, bide ddm genel mi spinal mi hani ney dedi sabah anestezi doktoru söylicek gece 12 den sonra bişi yeme dedi
Blackkcat Dylann_3433 yaa tazecik anne,nasıl bakıcan,ama merak etme yoluna girecek bizleride unutma☺️