Blackkcat N-23 demek gün alma günün geldi yaaa🥹ne ,ben de yaşam sınırına ulaşabildim çok şükür🤭yarın İstanbula gidicem oğlum için koşturucaz bi ufak,artık ameliyat gününü belirlesek bitse gitse çocuğum iyice rahatlasa
N-23 Blackkcat evet abla geldi ama öyle korkuyorum öyle korkuyorum anlatamam, inşallah Rabbim oğluna öyle şifa versin kı bir an önce bitsin gitsin, yarın ilk mi bu doktora gideceksiniz
Blackkcat N-23 İstanbulda Cerrah paşaya gidicez ilk defa,işte 3.bulduğumuz dr artık bi karara varıcaz
Blackkcat N-23 ist yakın ama oraya gitmek bi ölüm,Cerrahpaşa karşıda bi tık daha uzak 1.50dk diyor navigasyon ama sen de 5 saat🫣sabah 6ya doğru çıkarız işte
Blackkcat N-23 yazarım muhakkak zaten,bi buraya giriyorum bu aralar,tüm arkadaşlarımdan akrabalardan uzak duruyorum,acınası bakan gözler modumu düşürüyor,kimsenin fikrine hatta zikrine ihtiyacım yok bu aralar,millet sadece akıl veriyor yediler beynimi😏
N-23 Blackkcat o acıyan gözleri deme insan öyle zor ki, ama hiç boşver abşa Rabbim büyüktür inşallah iyi olcak oğlun dualarım sizle tontonum iyi olacak 🤲🤲🤲🤲
Blackkcat N-23 sağol canım Allah razı olsun,ben de bir tek bir an önce iyileşeceğine inanıyorum🤲🏻1ayı geçti hiç kusmadı bir daha kusmayı yaşamadan ameliyatı olsak🤲🏻🤲🏻
N-23 Kızlar salı günü gelcez kan hazırlıkları yapılcak, çarşamba sezeryan dedi inşallah çarşamba gününe kadar dayanırız bişi olmaz dua edin@Dylann_3433 Blackkcat @Gizemd-01
-Nur-altinok- Selam kızlar benim doktor bana kese rahim ağzına çok yakın ama genellikle gebelikle tüm gebelerde oluyor dedi nelere dikkat etmek lazım bişi de demedi endişelenmeli miyim 12+1 deyiz şu an ve ilk gebeliğimde böyle bişi yoktu
Dylann_3433 Blackkcat memeyi tutamıyor daha almıyor 🥲 sütü sağma yapıyorum aman iyi olsunda mama süt benim için önemli değil Acıbadem kozyatağında oldum 800 cc kanamam olmuş 950 cc de kan takıldı eve geldim az önce ☺️ şu an sadece dikiş ağrım var
Blackkcat Dylann_3433 olsun kuzum ya bi şekil doysun,önemli olan anne bebek teması😍dikişler iyileşecek inşllh zamanla
Blackkcat Dylann_3433 ya dün sabahın köründe kozyatağı acı bademin oradan geçtik onun için sormuştum bu arada😅nasıl yakınlaştım sana ama çıkmışsın hastaneden
Gizemd-01 N-23 dayanır Allahın izniyle. Kaçıncı hafta kaç kg bebiş? Kaç torba kan takviyesi hazırlayacaklarmış?
Dylann_3433 N-23 canım hadi bakalım hayırlısı hiç endişelenme çok rahat olacak evet zor ama zor olab iyileşme süreci😂
Blackkcat N-23 aaa sen bugün gitmiştin e hadi günün yaklaştı birden🥰🥰heyecan tavandır,zamanında gelsin miniğimiz,37doldurmuş oluyorsundur di mi
gizem-cbn Gizemd-01 hanımlae plasentanızın yukarı çıkması ne kadar zaman sürdü acaba? Bu süre zarfında nelere dikkat ettiniz?
Blackkcat gizem-cbn henüz tam çıkmadı,bi önceki hamileliğimde de hiç çıkmadı,ondan öncekinde 28.haftada çıktı🙈
Gizemd-01 gizem-cbn tam tamına 7 hafta sürdü ama yine tamamen yukarı çıkmadı. Rahim ağzından 3 cm yukarı çıktı öylece kaldı daha çıkmıyor. 3 haftadır ilerleme yok orda kaldı. İnşallah daha da çıkar en azından rahim ağzında değil