Gizemd-01 Minik_kus11 benim de 11. Haftada kanama ile teşhis edildi. 18. Haftada rahim ağzından 3 cm yukarı kaydı. En yukarı çıkması için bekliyorum. Kendimi yormadan hayatıma devam ediyorum ama 18. Haftaya kadar işe de gitmiyordum yatıyordum evde temizlik vs yapmıyordum
Minik_kus11 Gizemd-01 şimdi bile her an tedirginim bazen hafif bi hareketlenme oluyor yumurtalığımda yada bağırsak hareketi ona bile heyecan yapıyorum bişey mi geliyor diye zor gerçekten 😞
Busra221 Gizemd-01 peki bu şekilde 3 cm yukark çıkmayla bile doktor normal doğum yapabilirsin diyormu ?
Gizemd-01 Minik_kus11 zor tabi ben lavaboya gitmemek için direnirdim. Korkudan. Allah kimseye yaşatmasın.
Minik_kus11 Gizemd-01 şu anki ben bide Progestana yeni başladım 2 gün oldu biraz oda akıntı tarzı bişey yapabilir mi acaba yaşayan var mı
Gizemd-01 Minik_kus11 evet akıntı yapıyor. plasenta biraz yukarı çıkınca progestan fitili 1 e düşürdü doktor gece yatmadan kullanıyorum.iğne vuruluyordum onuda tamamen bitirdi.
N-23 Dylann_3433 canım sakın ağda yapma, jilet yapmak zorundayız biz, bende jilet ten gıcık oluyorum 2 olmuyor çıkıyor ama mecbur napalım
N-23 Blackkcat ablam inşallah iyi olcak Rabbim en kisa zamanda hayırlı doktor verip sağlığına kavuştursun kuzuyu 🤲
Minik_kus11 Gizemd-01 çok hafif bir pembe su geldi 1 kez o yüzden heralde gece bir kez fitil verdi iğne felan vermedi şimdilik
Blackkcat Minik_kus11 doktoruna danışıp ağızdan da alabilirsin ben sık enfeksiyon oluyordum onun için son aylarda ağızdan almıştım,yan etkisi bi tık artıyor ama alışıyorsun bir süre sonra
Gizemd-01 Bugün 20+1 olduk. Sağlık ocağı aradı salı günü çağırdı tetanoz aşısı ve son 1 aydır hemogram testi alınmamış onu alacaz dedi. Siz vuruldunuz mu aşı? Doktoru aradım vurul dedi. @N-23 @Dylann_3433 @Blackkcat
Blackkcat Gizemd-01 canım ne yalan söyleyeyim ben tetanoz aşısı vurdurmadım vurdurmucam ama sen bana bakma bu konuda,dr ne dediyse dinle,ben dr sorduğumda sen bilirsin demişti,şimdiki doktorlara sormadım bile,sağlık ocağının hamile olduğumdan heberi bile yok🙈
Gizemd-01 Blackkcat beni hamile olduğumda aradılar direk çağırdılar gitmedim 😀 ebe arkadaş var kaydımı ona aldırdım dedim zırt pırt çağırma beni 😀 oda aradı işte aşı ve hemogram dedi takibe düşmüşsün gel dedi 🤣