Blackkcat Dylann_3433 ya plasenta zaten kan dokularından oluştuğu için yapısı gereği kanamaya pek meraklı😂tabi o süreç usg de nasıl yansıyor bunu doktorun demiş zaten,dr ne diyordu 37de mi alalım diyor,sen çok takılma dinlenerek yatarak geçir şu zamanlarını miniğin biraz daha dursun,36 da iyi bi hafta olur ya olursan sezaryen bebeğin gelişimi zaten tamamlanmış oluyor bi çok kişi 36da doğurup sağlıkla da alıyor kucağına zaten,hayırlısı olsun nerden baksan 2haftan var gibi zaten zaman daraldıkça sabırsızlaşıyor insan😁😻
Dylann_3433 Blackkcat Ay abla evet ya 1 aralıkta alacak işte 🥹34+3 şu an 😂 Hayırlısı artık bakalım ben dayanildiğim yere kadar devam😂
Blackkcat Nasılsınız kızlar,bugün benim için çok önemli,oğlumun mr sonucu için dr gidicez,koledok tip1 kisti çıkmış gece raporlanmış,çok korkuyorum ama Allaha sığındım sizlerde dua eder misiniz🤲🏻inanıyorum çok güzel olacak her şey sorunsuz geçecek
Dylann_3433 Blackkcat İyiyim çok şükür 🫶🏻 Hiç birşeycik olmayacak inşallah annesi içini ferah tut Dua edeceğim❤️
Gizemd-01 Blackkcat yeni gördüm. Çok geçmiş olsun. Umarım tez zamanda sağlığına kavuşur dua ederim tabiki
Blackkcat Dylann_3433 ameliyat kesin kuzu,nadir rastlanan bi durummuş doğuştan olurmuş,safra yolu genişlemiş ve kist tıkamış kist alınıp safra yolu onarılacak,dr araştırıyoruz işte,şimdilik bi tane bulduk ne zaman ameliyat yapabilir bunu öğrenecez,en çabuk ameliyat yapana gidecez
N-23 Blackkcat ay abla etiket yapılmayınca görmedim, çok geçmiş olsun yaa size hep nazar değiyor yaşantınız hep bi aksiyon allah kem gözden korusun inşallah 🤲🤲🤲🤲
rumeysattnc Blackkcat çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir rabbim size güç kuvvet versin her gördüğümde diyorum çok güçlü bir anne rabbim daha da güç ver☺️
N-23 Ne yapıyorsunuz hanımlar ay ben grip oldum burnum tıkalı bana bir öneri verin Gizemd-01 @Blackkcat @Dylann_3433
Dylann_3433 N-23 Canım günaydın Bende olmuştum .. Doktor c vitamini aldırdı redexon olmalı muhakkak Sabah akşam ıhlamur içine bal limon Sabah tok karnına Bal zencefil zerdeçal limon karıştır Burnuna gargara Çok hızlı toparlayacaksın 2 gün sürdü benim
Blackkcat N-23 iyiyiz çok şükür bugünlerimizi aramayalım🤲🏻ben de şiddetli öksürük var geceleri ay bide nasıl boğazım acıyor sirkeyle bal limon gargara yapıyorum,ıhlamur limon içiyorum bir de parol,geçmiş olsun canım
Gizemd-01 N-23 bende olmuştum ne çektim ya boğazım şişmişti napsam geçiremedim 1 haftadan fazla sürdü. Limonla gargara yapıyordum. Burnumu serumla açtım ama ertesi gün gene aynı oluyordu. C vitamini alıp dinlen.
Blackkcat N-23 çok sağol kuzum,bize denk gelmiş nadir görülen bi rahatsızlık,sakin kalarak araştırmalar yapıyoruz,doğumdan önce ameliyat planlıyoruz tabi drlar ne der hiç bir fikrim yok,önümüzdeki çarşamba bulduğumuz bi prof var ona gidicez işte yol gösterirler ya da ameliyat günü mü verir bakıcaz
N-23 Dylann_3433 pazartesi gidince diyim o zaman, senin dediklerinize yapayım ay durdu durdu doğuma yakın grip beni buldu 🤣🤣🤣🤣
Gizemd-01 Dylann_3433 doktor bana zerdeçal falan olmaz dedi gebelikte. Bir seferlik ve çok az koyabilirsin içeceğine ama onun dışında içme sakın demişti hasta olduğumda
Blackkcat rumeysattnc çok teşekkür ederim canım,her şey biz insanlar için önemli olan nasıl atlatabildiğimiz,elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz şu hayatta gerisi tevekkül,şükür dermansız değil derdimiz rabbim yol gösterir🤲🏻teşekkür ederim🥰
Blackkcat cutecik kaçıncı haftanız,benim biraz daha çıktı sabahları da,öğleden sonra 7-8 aylık gibiyim,geceleri de doğurmak üzere🫠21.haftaya giricem sözde