Sermec27 Blackkcat aynen öyle canım hayırlısı olsun yapacak bir şey yok ya canım benim bir de plesentam ondeymis o yüzden bebeğin hareketlerini bir süredir az hissediyorum normaldir dimi ay bir an önce hayırlı bir şekilde doğursaydikta kurtulsaydik gerçekten
Blackkcat Sermec27 evet hareketleri ondan az hissedersin tabi,az kaldı seninde bak bebik bayaca büyüdü maşallh,güzel hikayeni duyucaz inşallh,plasentanın ön duvarda olması sorun değil bu arada
Sermec27 Blackkcat biliyorum önde olunca sorun olmuyor inşallah bende güzel bir şekilde yaparım doğumumu Allah’ın izniyle bakalım haftaya randevum var herşey belli olur o zaman 🥰
Blackkcat Sermec27 iyi geçmiştir inşallh randevu,arada girip bakıyorum buradan vaz geçemedim henüz,siz de bi doğurun sağlıkla da🤲🏻🥰
Sermec27 Blackkcat canım bugün kontorle gittim plesenta hala aşağıdaymis bir de doktor mesane ve plesentayi birbirinde çok yakın gördü pazartesi beni fakülteye yönlendirdi durum biraz riskli olabilirmiş eğer doktorun dediği gibi çıkarsa ameliyat fakültede olabilirmiş Allah korusun rahim bile alınabilirms bakalım ne bileyim çok korkuyorum inşallah sorunsuz doğum yaparım bebeğin kilosu boyu kafası da biraz geride boyu 45 cm kilosu 2200 gr kafasida 2 buçuk hafta geride nerdeyse ne bileyim ya çok korkuyorum