Beyzab95 Gizemd-01 gaz sancıları yeni yeni başlamış artacak hiç telaşlanma eğer çok ağlar krizlere girerse arabayla gezdirin biz bir gece full arabayla gezdik sırf uyusun diye
Beyzab95 Gizemd-01 artabilir 😢 ama zamanla azalacak bugün bizimki de çok sancı çekti uyuyor ama hala kıvranıyor 😢😢
gizem-cbn Beyzab95 eşimde bi yeri mi ağrıyoe acaba diyo 🤣 bizimki yırtınıyor malum ağlayınca dedim normal gazı vardır
Beyzab95 Gizemd-01 @gizem-cbn kızlar silikon ucu bırakırken çok ağladı mı sizinkiler emzirme danışmanı geldi bugün çok ağlıyor tutarken 😢
gizem-cbn Beyzab95 yoo ağlamamıştı canım brnimki uyuyodu zaten o yüzden kolay tutmuştu ama meme reddi varsa o yüzden tutmamak için direnip ağlıyot olabilir alışır ama sabırlı ol sen
Blackkcat gizem-cbn yaa benimki gülüyor konuşuyoruruz aguluyor tabi aniden ağlıyor tüm büyü bozuluyor😂siz nasılsınız
gizem-cbn Blackkcat aynıyız 🤣🤣 aguluyo gülüyo 2 aylık olduk 3. Ayımıza girdik sadece biraz huysuzuz gazlıyız ama atlatıyoruz günleri böyle böyle geçiyor 🥲🥲
Blackkcat Sermec27 canım nasılsın dr kontrollerin nasıl gidiyor,silecektim burayı kıyamadım bi bakayım dedim😊
Sermec27 Blackkcat iyiyim canım iyi olmaya çalışıyorum yarın kontrolüm var inşallah plesentam yukarı çıkmıştır en son 1 mm kadar hafif çıkmıştı şu an ne durumda bilmiyorum bu arada memlekete gittim geldim 9 10 saatlik herhangi bir sorun yaşamadım şükür bir de plt değerim düşük biraz o canımı sıkıyor ne bileyim rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah 🤲 sen nasılsın
Blackkcat Sermec27 biraz çıkmış bence daha çok çıkmıştır şimdi,hep iyi düşün canım,haftan güzel sağlıkla ilerlersin inşallh,bende ne yapayım bebişi emziricem şimdi 1.5aylık olduk,3.5yaşındakini uyuttum çocuklarla uğraşıyorum işte;))
Sermec27 Blackkcat maasallah canım benim iki oğlan arası da 3 yaş olacak inşallah rabbim kolaylığını verir inşallah 🥰 bilmiyorum bakalım inşallah yarın hayırlı haberler alırız inşallah Allah’ın izniyle
Sermec27 Blackkcat canım ben kontörlden çıktım en son mesafe 15 mm di şimdi 22 mm civarı çıkmış yukarıya şimdilik bir sorun yok 2 hafta sonra alttan bakacağız dedi 🥰🤲
Blackkcat gizem-cbn tam da şu an geziniyoruz küçük bir gaz meselesi uykuya dalmada zorluk yaşıyor ya🥲
Blackkcat Sermec27 Hadi yarın ola hayrola inşallah buraya yazarsın canım sana zahmet güzel şeyler duyacağını düşünüyorum🥰