Twinsss24 Gizemd-01 ağırlaştım artık baya bakalım yarınki kontrole göre isteyebilirim raporu artık merdiven inip çıkıyorum 5 kat eve o bitirdi brni sanırım😩
Blackkcat Twinsss24 ben de arada çalışıyorum gerçekten iyi geliyor,kendi işimiz sigortamı da kendim ödüyorum sorun olmuyor arada yardım ediyorum eşime işte😅
Twinsss24 Blackkcat benim tüp bebek birde çok takıntılı olmamak için bana iyi geldi çalışmak evet kas ağrısı eklem ağrısı oluyor ama zamanın nasıl geçtiğini anlamadım açıkçası :)
fatmaacar123 Blackkcat inşalhh sağ salim.kucaginiza almayı nasıl Etsin rabbim bnde yaapisiklik.var ama kanamam olmadı.sukur
Gizemd-01 Twinsss24 hayalimdi hep bir kız bir erkek ikiz bebek 💐 olmadı ama :) Allah size bağışlasın inşallah 🙏
Twinsss24 Gizemd-01 brnim tüp bebekle oldu miniklerim çok şükür inşallah sağlıkla doğduklarınıda görürüm hem çok mutluyum hem çok korkuyorum karışık duygular nisanda doğum bekleniyor çok yaklaştı:) sizin doğumlar hangi ay
Gizemd-01 Twinsss24 32+4 üm ben. Bilmiyorum artık ne zaman doğacak :) eğer 40 haftada doğarsa 6 nisan görünüyor
Blackkcat Twinsss24 ablamında 13yıl olmadı tüp bebekle hasreti sona erdi onun ikizleri var,ya nasıl güzel bi duygu ama aşırı zor🫠o da öğretmen okula dönünce zor oldu işte,ama onunda kolaylığını veriyor Allah ya,sağlıkla doğsunlarda🤲🏻benimde 34+2 olmak üzere haftam
Twinsss24 Gizemd-01 bana da 10-20 nisan arasına kadar bekleseler çok iyi olur demişti inşallah hayırlı sağlıklı zamanda gelirler :) koç burçlu miniklerimiz😅
Gizemd-01 Twinsss24 evet ya sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum 😀 kız kardeşim koç burcu ve Aman aman 🤦🏻♀️ 😀
Twinsss24 Gizemd-01 koçlarla hiç anlaşamam hele koç kızlarıyla çünkü bende oğlak burcuyum 😅ama evlat ne diycen 😁
Twinsss24 Blackkcat yaa ablanız kaç haftalık doğurdu biliyor musunuz 36. Haftayı enazdan görmeyi çok isterim hiç küvexe girmeden
Twinsss24 Blackkcat oh maşallah çok güzel doğmuşlar Allah banada o hafta ve kiloları görmeyi nasip etsin inşallah😍
gizem-cbn @Blackkcat @Gizemd-01 kızlaar 38. Haftaya geldim bebek rahim ağzına yerleşmiş, dedi doktorum hâlâ normal doğumdan korkuyorum kanamam olursa diye stresten sancım da gelmeyecek bu gidişle diye endişeleniyorum yaa
Gizemd-01 gizem-cbn korkunun ecele faydası yok dicem de 😂 bende aynı durumdayım napacam hiç bilmiyorum. Dua edelim bol bol elden başka bişe gelmiyor
Blackkcat gizem-cbn doğum normal bi süreç canım korkmanı gerektirmez ama insan ilk kez karşılaşacağı şeyden endişe duyar tabi ki haklısında,güzel haftalardasın sancını bekle kanamadan korkma canım
gizem-cbn Gizemd-01 kanama olur mu diyorum bebeğin arkasınsa kalmış plasenta dedi ama işte doğumda kanama olursa sezaryen e döneriz dedi çifte eziyet çektirmeye meyilliler
Blackkcat Gizemd-01 Gizem ben ateşsiz grip oldum yani ağrılı bol öksürüklü,ya da nezle mi bilemdim sanki sen de olmuştun,öksürüğe yakalnmıştın diye hatırladım,bir şey içemiyorduk di mi,ıhlamur bal limon içiyorum,aile hekimine çıkıcam bir de bakayım ne önerir
gizem-cbn Blackkcat bi yandan da sancım hemen gelse diyorum daha fazla beklemek istemiyorum 😭 eşine diyorum yürüyüş yapalım diye ama yok yürütmüyor korkuyor halbuki yürüsem belki açılmam olcak
Blackkcat gizem-cbn doktor sakınca görmediyse tabi ki yürümek çok önemli,benim ilk doğumda normal oldu hep yürüyüş yapıyordum 42ye kadar yürüyüşle çözdüm işi